Garanties

Het eerste criterium bij onze leverancierskeuze is betrouwbaarheid. Daarom werkt Dakned met A-leveranciers zoals Icopal, Kingspan, Rockwool, Troelstra & de Vries en Carlisle Construction Materials. Allen staan hoog aangeschreven; u kunt er zeker van zijn dat u hiermee een hoogwaardig dak kunt realiseren.  Een gratis verzekerde productgarantie van 10 jaar is dus geen enkel probleem.

Wilt u of uw opdrachtgever toch net even verder gaan, dan kan dat uiteraard. Een all-in verzekerde projectgarantie biedt dan uitkomst. Hiermee wordt een specifiek dak of complex van daken binnen één project verzekerd. Indien er binnen de verzekerde termijn een schade aan het dak ontstaat door een product of applicatiefout, dan vangt deze verzekering de schade op voor de gebouweigenaar. U kunt het dak verzekeren voor een periode van 10 jaar, daarnaast is het bij sommige producten mogelijk deze periode te verlengen. Hoe het in zijn werk gaat, is per producent verschillend.
De aanvraagformulieren en bijzonderheden kunt u in de betreffende downloads vinden. Heeft u toch nog een vraag? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

All-in Projectgaranties

Icopal

 

   

 

Productgaranties

Dakned Icopal