Woonlandschap de Leyhoeve te Tilburg

''Prachtig gesitueerd aan het park en met de luxe van de faciliteiten van een 5 sterren hotel binnen handbereik, vindt u de appartementen van Woonlandschap de Leyhoeve.'

Zo wordt dit project aangeprezen op de website van dit unieke woonconcept. En uniek is dit project zeker, ook op het gebied van alle dakbedekkingswerkzaamheden die er zijn uitgevoerd door Broeksteeg Dakbedekkingen BV uit Zeeland. 

Maar liefst 136 dakkapellen werden voorzien van Monarplan PVC kunststof dakbedekking, 22 verschillende daken, waaronder enkele daktuinen en dakterrassen, werden voorzien van een meerlaags Dakgum APP dakbedekking en ca. 900 strekkende meter Resistit E-SK EPDM gootafdichting werd toegepast in diverse goten en kilgoten bij de pannendaken.

Op alle daken moest een afschot isolatie worden toegepast. Door de wat complexe vormen van diverse dakterrassen was dit zeker geen eenvoudig karwei. Met behulp van onze service voor het uitwerken van complexe afschottekeningen is het allemaal tot een goed einde gebracht. Hieronder ziet u één van deze uitgewerkte tekeningen. 

 

 

Heeft u ook een lastig vraagstuk met afschotisolatie op uw dak? Neem gerust contact met ons op, we zijn u graag van dienst!