Wij leveren
kennis, kunde
en kwaliteit.

Wij leveren kennis, kunde en kwaliteit. Bij ons kun je terecht voor ieder project. Wij kijken niet alleen naar wat we voor jou kunnen betekenen. Samen kijken we naar wat jij voor jouw klant gaat betekenen. Zo zorgen we samen voor de juiste waarde. Hieronder meer over onze pijlers.

Wij kennen

jouw business.

Binnen onze groep hebben we meer dan 100 jaar ervaring in dit mooie vak en die kennis houden we niet voor onszelf. Die kennis delen we graag met jou. Wij zijn jouw verlengstuk om projecten aan te pakken. We weten wat erbij komt kijken om een klus te scoren en te ‘klaren’. We weten je te behoeden voor fouten in een begroting of berekening. We hebben alles al eens meegemaakt en zorgen dat jij op alle vlakken voorbereid bent. Wij weten wat de eindgebruiker wil en hoe jij daar op de juiste manier op kunt inspelen.

Bij Dakned weten we veel.
We leveren die kennis graag aan jou. 

Wij kunnen

meepraten.

In onze business moeten we vaak omgaan met uitdagingen waarin je snel moet schakelen. We moeten flexibel zijn en kunnen inspelen op de omstandigheden van een opdracht. Hierdoor leer je te denken in oplossingen in plaats van problemen. Samen bekijken we jouw project en alles wat daarbij hoort. We praten er samen over en komen gezamenlijk tot oplossingen. Wij zijn de extra leden van jouw team en denken en schakelen met je mee. Wij weten wat de fabrikant wil, wat de dakdekker nodig heeft én wat de eindgebruiker wenst. Daar ligt onze kracht.

Bij Dakned ‘schuiven we geen dozen’. 
We leveren waarde.

Wij leveren alleen

maar A-kwaliteit.

Voor ons telt het eindresultaat net zo zwaar als voor jou. Als jij scoort bij je klant, ben jij ook gelukkig met ons. Daarom gaan we alleen voor het hoogst haalbare. Kennis en kunde zijn zeker belangrijk, maar in alle onderdelen van onze business gaat het om A-kwaliteit. Voor jou en voor jouw klant. Met de beste producten en service op maat leveren we een bijdrage aan jouw succes. Dat is waar het ons om gaat.

Wil jij kwaliteit leveren?
Dan moet je bij Dakned zijn.