Daglichtoplossingen

Daglicht maakt ruimtes fijner om in te leven en zorgt voor lagere energiekosten. Hier een zorgvuldige selectie van de beste daglichtoplossingen. 

Skylux

dakkoepels

Skylux lichtkoepels: onderscheidend in de details

De meest recente toevoeging aan het assortiment op het gebied van daglichtoplossingen. Skylux is sinds haar start in 1976 uitgegroeid tot Belgisch marktleider in lichtkoepels, lichtstraten, veranda’s en kunststofplaten.

Inmiddels is een stevige positie op Europees vlak veroverd, maar er wordt hard gewerkt om deze nog verder uit te bouwen. Op een missie om met daglicht in huizen, kantoren en fabrieken de levenskwaliteit, veiligheid en productiviteit te verhogen. Dakned wil samen met Skylux deze uitdaging in Nederland aangaan. 

Skylux iWindow2
Deze vlakke lichtkoepel met een strak, eigentijds design scoort bijzonder hoog op het vlak van isolatie (Ut-waarde 1,0) dankzij het compacte, isolerende pvc-raam en het superisolerende veiligheidsglas HR++. De Skylux® iWindow wordt voorgemonteerd op een Skylux pvc 20/00 EP (+20/00 EP-S) opstand en vormt zo een complete set als vaste of opengaande uitvoering van de hybridekoepel. De opengaande uitvoering heeft een ingebouwde spindelmotor en is geschikt voor ventilerende toepassing. Optioneel kan er bij de opengaande uitvoering ook een regendetector aangesloten worden. Je bespaart tot 63% energie ten opzichte van een dubbelwandige koepel en geniet van een maximale lichtinval.

  • Scoort erg goed qua isolatie: Ut-waarde 1,0 W/m²K
  • Strak, eigentijds design
  • Doorvalveilig
  • Slanke omkadering, slechts 28 mm
  • Vaste of opengaande uitvoering 

Nieuwsgierig naar het volledige assortiment van Skylux? Klik dan hier. Voor meer informatie kunt u ook terecht bij de binnendienst van Dakned.

Lees verderLees minder

Solatube

daglicht

Geniet van daglicht

Niets is zo prettig als natuurlijk daglicht. Het Solatube daglichtsysteem vangt buitenlicht op met een koepel en transporteert het daglicht via een reflecterende buis naar binnen.

Met het daglicht via een Solatube worden ruimtes op een eenvoudige manier multifunctioneel inzetbaar. Er ontstaat een optimale lichtopbrengst en visueel comfort in elke gewenste ruimte. 
 
Daglichtprofessional Techcomlight biedt met de Solatube een eenvoudig te installeren systeem voor iedere situatie. Nieuwbouw of renovatie, hellend of vlak dak, grote of kleine ruimtes, er is altijd een passende Solatube te verkrijgen.
 
De Solatube zorgt ook voor reductie van energie en geluid. Milieubelastend kunstlicht hoeft niet meer de enige uitkomst te zijn. Met een aanvulling van de TechLED nemen energiezuinige leds de verlichting over als er te weinig daglicht is. 
 
Uitgebreide toelichting rondom verschillende Solatubes en o.a. meer specificaties en assecoires zijn terug te vinden in de prijslijst:
 
Solatube Prijslijst

Lees verderLees minder