BRANCHENIEUWS,
TRENDS En VERHALEN.

Wij blijven je nieuws leveren.

EVEN VOORSTELLEN:
PETER MAASKANT

Kortgeleden hebben we een nieuwe topper mogen verwelkomen. Peter Maaskant is geen vreemdeling in onze sector. Hij heeft twintig jaar ervaring in de bouw. Na avonturen bij Saint Gobain Weber Beamix, Icopal en BUVA heeft Peter gekozen voor Dakned. Wij zijn blij dat we onze krachten kunnen bundelen en zijn erg blij met deze samenwerking.

EVEN VOORSTELLEN:
MENNO VAN LEEUWEN.

Onze Menno van Leeuwen is 51 jaar, woont in Rotterdam en werkt sinds de opening van de nieuwe vestiging ook in Rotterdam. Menno is medewerker verkoop binnendienst en is een gerespecteerd werknemer. Menno is een harde werker, levensgenieter en verbinder. Tijd om hem te leren kennen.

KEDGE SAFETY SYSTEMS'
XXL-CHOCOLADEREPEN.

Een tijdje terug hebben we bij onze partner in valbeveiliging Kedge Safety Systems B.V. 10 stuks XXL-chocoladerepen gekocht. Niet alleen omdat we graag chocolade kopen voor onze relaties, maar ook omdat we het verhaal erachter kennen en dit graag willen steunen.

ONZE
TECHNISCHE DAG.

Op 23 januari hebben we een technische dag georganiseerd. Dit deden we deels om onze nieuwe vestiging in Rotterdam te openen, maar we deden het vooral om onze leveranciers een podium te geven en onze klanten te voorzien van informatie over de nieuwste producten.

DAKNED NAAR
GROTE HOOGTE.

Voor onze nieuwe website hebben we hard gewerkt samen met een club creatievelingen. Samen met de Embassy of Brands® hebben we het merk Dakned een nieuw gevoel kunnen geven. Een nieuw gevoel, zodat wij weer beter voor jou klaar kunnen staan.

EEN NIEUWE
GENERATIE.

Dakned heeft niet alleen een schat aan ervaring, maar werkt ook met aanstormende talenten. Joost en Tim zijn daar een mooi voorbeeld van. Zij hebben het ‘Dakned DNA’ in zich en zijn al een tijdje bezig om Dakned kennis te laten maken met wat komt kijken in de nieuwe generatie.

DAKNED 2020:
DE FOTOSHOOT.

Om onze rebranding kracht bij te zetten, hebben we een echte fotoshoot dag gehad. Hier hebben we alles wat Dakned uitstraalt op de foto gezet.