Blog-Hertalan-easystick-gs
Dakned helpt:
Hertalan Easystick GS

Hertalan Easystick GS

groots in goten

Hertalan Easystick GS was één van de promotieproducten op onze demo dag. Reden genoeg dus om deze in het zonnetje te zetten en jullie daar meer over te vertellen.

Hertalan Easystick GS heeft zich inmiddels al sinds enkele jaren bewezen als een duurzame oplossing voor dakgoten in zowel nieuwbouw als bij renovatieprojecten. Easystick GS is een met glasvlies versterkte EPDM die aan de onderzijde is voorzien van een sterk hechtende butyl-kleeflaag. Dit zorgt voor een eenvoudige verwerking. De butyl-kleeflaag is zelfs zo sterk dat hij in veel gevallen zonder gebruik van een primer op de ondergrond is toe te passen. Vooraf goed reinigen van de ondergrond is uiteraard wel belangrijk. 

Blog-Hertalan-easystick-gs-tegel1

De butyl-kleeflaag is op de rol voorzien van een gemakkelijk te verwijderen beschermfolie, die op aanvraag met voorgesneden lijnen aan te leveren is. Standaard is de beschermfolie één keer – in het midden van de rol – al wel voorgesneden. Door de diverse beschikbare breedtematen waarin Easystick GS is te bestellen, kan goed op de gewenste gootmaat worden afgestemd. Zo kan het werk nog sneller worden uitgevoerd. 

Easystick GS wordt als een systeem verkocht, dat wil zeggen dat het compleet geleverd kan worden met prefab EPDM binnen- en buitenhoeken, EPDM afvoeren en een EPDM kit, allemaal op elkaar afgestemd voor het meest optimale eindresultaat.

Momenteel wordt nog vaak gekozen voor Resistrix EPDM of wordt nog gewoon een bitumen dakbedekking in de goot gebrand. Echter, met een brander of primer de ladder op is niet handig, niet veilig en bovendien ook minder rendabel. Toepassen van de Easystick GS EPDM lost dit allemaal op. Met de Hertalan Easystick GS is je goot weer eenvoudig in topconditie. Sterker, makkelijker en naar verhouding ook nog eens goedkoper.

Easystick GS is 1.3 mm dik en verkrijgbaar in breedtes van 100/150/200/300/400/500/650/750 mm. Grotere maten zijn op aanvraag leverbaar tot een maximum breedte van 1 meter. De rollen hebben altijd een lengte van 20 meter.

Neem contact op met je eigen accountmanager voor meer uitleg of een demonstratie.