Een fijne samenwerking:
Dakbedekking Van Eerd

Dakbedekking Van Eerd

Service zonder zorgen

Bart van Eerd is een jonge dakdekker en hij timmert flink aan de weg. Hij is een graag geziene gast bij ons op de Dakned vestigingen. We maken geregeld een praatje, kunnen hem ondersteunen in zijn werkzaamheden en dragen zo ons steentje bij aan de groei van zijn mooie bedrijf. Tijd om deze leuke klant eens het podium te geven.

Bart is zijn bedrijf ‘Dakbedekking Van Eerd’ zo’n 3.5 jaar geleden gestart. “Ik had vroeger een tweemanszaak met mijn beste vriend, zo’n zeven jaar lang. Na verloop van jaren werd het duidelijk dat het voor ons beide beter was om los van elkaar door te gaan. Op dat moment besloot ik om voor mezelf te beginnen. Nu, een paar jaar later, heb ik twee jongens vast in dienst en werk ik met zzp’ers. We focussen op renovatie in de particuliere sector. Ongeveer 20% is bedrijfsmatig en we doen zowel bitumen als hellende daken. Het is een heel avontuur, maar het gaat erg goed.”

Dakbedekking Van Eerd heeft ‘eerlijk zijn’ bovenaan hun lijstje staan. “Als persoon en als ondernemer sta ik voor eerlijkheid. Een eerlijk advies geven, kwaliteit leveren, alles netjes afwerken en afspraken nakomen. Dat zijn voor ons de belangrijkste factoren. Je wilt dat klanten zich geen zorgen maken. Dat ze weten: ‘dit is gewoon goed’. Ook in communicatie naar klanten toe is dat van belang. Duidelijkheid schept begrip en dat is iets waarop je kunt bouwen.”

Zijn relatie met Dakned ziet hij als meer dan alleen een verkoop- en inkooprelatie. “Natuurlijk, ik koop mijn materiaal bij Dakned. Toch is onze relatie dieper dan dat. Bij Dakned hebben ze veel kennis van zaken en daar leer ik continu van. Toepassingsmogelijkheden of advies over offertes; ik kan eigenlijk voor alles bij hen terecht. Praktisch ben ik weer wat handiger, maar wat betreft theorie en kennis zitten de mannen een stukje hoger. Soms bel ik ze wanneer ik een vraag krijg van een klant die ik niet direct kan beantwoorden. Ik zet mijn telefoon dan op luidspreker en zo schakelen we direct voor een oplossing. Ook heb ik wel eens wat cursussen bijgewoond. Bijvoorbeeld bij Resistrix in Duitsland. We kregen een rondleiding, een cursus en een overnachting. Dat zijn van die extra’s en dat is mooi. Het is voor mij de perfecte wisselwerking tussen een groothandel en de dakdekker.”

De samenwerking tussen Bart en Dakned gaat nog een stapje verder dan dat. “Ik zit zelf in Den Bosch, dus ik kom wekelijks langs. Dan heb je het even over elkaars bedrijven en leg ik mijn uitdagingen van de afgelopen week uit. Het is een samenwerking op persoonlijk niveau en dat is erg fijn.” Gelukkig is hij erg tevreden hoe alles nu verloopt. “Mijn bedrijf doet het goed. De service die ik verleen wordt als positief ervaren en ik ben zelf ook erg gelukkig met hoe het gaat. Ik kan mijn eigen manier van werken blijven uitvoeren. Mijn eerlijke manier van ondernemen. Ik kijk dan ook met een positief gevoel naar de toekomst.” En dat doen we bij Dakned ook. Ga vooral zo door Bart! 

Meer weten over Dakbedekking Van Eerd?
Klik dan hier.