Een fijne samenwerking:
Hester Dakwerken B.V.

Hester Dakwerken B.V.

Steekt er bovenuit

Met groot genoegen stellen wij vandaag aan jullie voor: Hester Dakwerken B.V. Een jonge partner van Dakned, maar zeker één om in de gaten te houden. Flexibiliteit en constante kwaliteit voeren de boventoon. En dat met een lach. Een fijne partij om mee te werken dus. Tijd om hun verhaal te delen.

Na een leven in de horeca was Ivar Hester het zat. “Ik wilde een echt vak leren. Toen heb ik ervoor gekozen dakdekker te worden. Daarvoor heb ik lessen gevolgd bij een lokaal dakdekkersbedrijf. Na een paar jaar dacht ik: wat jullie kunnen, kan ik zelf ook wel. Ik heb toen mijn stoute schoenen aangetrokken en ben voor mezelf begonnen.”

Hij richtte Hester Dakwerken B.V. op samen met zijn naasten. “Mijn vader heeft me achter de schermen enorm geholpen. Zelfs terwijl hij fulltime werkte. Mijn vrouw heeft vervolgens zijn functie twee jaar geleden overgenomen. Ook mijn zus is er nog bijgekomen voor de administratieve kant van het verhaal. We zijn echt een hecht familiebedrijf.”

De relatie met Dakned is pas onlangs ontstaan. Toch is er al goede chemie. Zo heeft Ivar Hester in Fred Kieboom een ideale sparringpartner gevonden. “Ik vind het fijn om contact te hebben met één persoon. Door de jaren heen ben ik op zoek gegaan naar een betrouwbare leverancier die verdergaat dan alleen spullen leveren. Fred gaat heel ver in het ondersteunen van materiaalkeuzen. Hij weet projecten altijd tot een goed einde te brengen.”

Wij denken daar ook zo over. Hester Dakwerken B.V. is een fantastische toevoeging aan ons netwerk. Wij vertrouwen erop samen te excelleren. Al zijn onze wegen pas net gekruist, we gaan nog vele kilometers maken samen.

Meer weten over Hester Dakwerken B.V.?
Klik dan hier.