Een fijne samenwerking:
Inter Dakgroep B.V.

Inter Dakgroep B.V.

Partners vanaf het begin

Sommige partners verdienen wat ons betreft een lintje. Inter Dakgroep is er zo één. Zij waren erbij toen Peter van Gent, Alex van den Berg en John Heemskerk voor zichzelf begonnen en Dakned B.V. oprichtten. Sindsdien bleven zij één van onze belangrijkste partners. Hoog tijd dus om ze in de picture te zetten.

Inter Dakgroep B.V. is samen met haar zusterbedrijven werkzaam op platte of licht hellende daken, lichtstraten, en tuindaken. Bovendien voorzien ze in een belangrijk aspect van onze markt; de veiligheid op het dak. En dat alles met veertig jaar ervaring op zak. “Door de kennis en ervaring pakken we ieder dakrenovatie project groot of klein op”, vertelt Jan Groeneveld, CEO.

Hij vertelt trots over wat hij al heeft bereikt met Inter Dakgroep. “Onze vestigingen in Ter Apelkanaal, Gorinchem en Antwerpen liggen in een lijn van noord naar zuid. Zo kunnen wij onze klanten snel bedienen.” Snelle service is hun handelsmerk. Kwaliteit is de garantie. “Wij vinden het belangrijk dat de klanten meer dan tevreden zijn.”

Naast oog voor de klant koestert Jan ook oog voor zijn eigen organisatie. “Het is belangrijk dat onze medewerkers en partners iedere morgen fluitend naar hun werk gaan. Dat ze zonder stress weer thuis komen. Uiteindelijk wil je dat iedereen met een fijn gevoel zijn werk kan doen.” Opleidingen vinden ze net zo belangrijk. “Onze partners zijn allemaal VCA** gecertificeerd. Bovendien hebben ook al onze dakdekkers een VCA** certificaat.”

Over de samenwerking met Dakned is Jan ook lovend. “Dakned is een zekerheid wanneer je kijkt naar expertise, service, prijs/kwaliteit en levertijd. Wij blijven daarom met alle plezier en trots aan Dakned verbonden. Wanneer zij altijd dezelfde hoge kwaliteit leveren, blijven wij een trotse partner.” Mede door die lovende woorden prijzen wij ons gelukkig om met Inter Dakgroep B.V. samen te werken. Er zit nog genoeg in het vat en we kijken graag samen naar de toekomst.

Meer weten over Inter Dakgroep B.V.?
Klik dan hier.