Een fijne samenwerking:
Skylux

Skylux

Het zonnetje in huis

Vandaag maken we kennis met Martin Engelbregt, medewerker bij een van onze grootste partners: Skylux. Sinds 2018 heeft Dakned een samenwerkingsverband met dit in België gevestigde bedrijf. Samen voorzien we de markt op een professionele manier van daglichtproducten zoals lichtkoepels, opstanden en platdakramen. Met Martin halen wij het zonnetje in huis. 

‘Respect, passie en creativiteit.’ Dat zijn waarden waar Martin voor staat en dat zijn meteen ook de bedrijfswaarden die Skylux uitdraagt naar al haar medewerkers en partners. Het Belgische familiebedrijf, dat steeds van vader tot zoon wordt overgedragen, is al sinds drie generaties gespecialiseerd in het binnenbrengen van natuurlijk daglicht. Skylux ontwerpt, produceert en verdeelt platdakramen, schuine dakramen en verandasystemen. Daarbij onderscheiden ze zich door hun persoonlijke service van fabrikant tot klant. Martin vertelt: “Skylux is een synoniem voor premium innovatie en duurzaamheid. Bij ons kies je voor hoogstaande Belgische technologie.”

Skylux heeft een passie voor outdoor living solutions. Bij Dakned voelen we de overlap met onze oplossingsgerichte aanpak vol kennis, kunde en kwaliteit. Een goede match dus voor een langdurige samenwerking. En hoe Skylux deze samenwerking tot nu toe heeft ervaren? Volgens Martin is iedereen hier erg tevreden over. “We hebben Dakned leren kennen als een zeer warm en professioneel bedrijf, waar klant en kwaliteit voorop staan. Dit zijn de waarden die wij samen met Dakned nastreven.” 

Verder was Martin aangenaam verrast door de persoonlijke manier waarop Dakned te werk gaat. Dankzij de korte lijnen en het snelle schakelen krijgt de klant de allerbeste service.

Wat betreft Martin zijn persoonlijke leven is hij naast zijn functie bij Skylux al vijftien jaar getrouwd en vader van twee dochters van 12 en 14 jaar oud. Verder is hij dol op koken, vaak te vinden in de sportschool en gaat hij graag op reis. Een echte fitte familieman dus. 

En als warme familieman, kon hij het ook niet laten om ons, namens Skylux, nog een dankwoord te schenken, iets wat ons natuurlijk hartstikke trots maakt. Martijn vertelde: “Bedankt voor het vertrouwen en de prettige samenwerking van de afgelopen jaren. Dat we er nog vele jaren aan vast mogen plakken!” En zo denken wij bij Dakned precies ook over. Een hele fijne samenwerking voor het beste resultaat! 

Meer weten over Skylux?
Klik dan hier.