Een fijne samenwerking:
Van dijk Dakwerken

Van Dijk Dakwerken

Maatwerk: de klant centraal

We hechten veel waarde aan onze verkooprelaties. Daarom willen we ze graag  in het zonnetje zetten. In deze blog stellen we ‘Van Dijk Dakwerken’ aan jullie voor en hebben we ze gevraagd hoe ze onze samenwerking ervaren.

Van Dijk Dakwerken B.V. is een bedrijf met tientallen jaren ervaring in de dakenbranche. Ze zijn voornamelijk actief met nieuwbouw- en renovatieprojecten op de zakelijke markt. Divers in opdrachten, maar 1 ding is zeker, ze zetten de klant daarbij altijd centraal. De korte lijnen, kennis, ervaring en no-nonsens-aanpak zijn daarbij een grote kracht. Ze bieden opdrachtgevers een vast aanspreekpunt, van offerte tot oplevering.

Bij Van Dijk Dakwerken vraagt ieder project om een eigen aanpak. Bij ieder vraagstuk combineren ze ervaring en deskundigheid om tot een passende oplossing te komen. “Daarnaast zijn veiligheid op het dak en duurzaamheid in materialen voor ons belangrijke pijlers.” aldus Erik van Dijk

De samenwerking met Van Dijk Dakwerken is tot stand gekomen door de kennis van onze eigen Fred Kieboom. “Fred heeft een goed parate kennis van de producten en reageert altijd snel”, vertelt Erik. Daar voegt hij nog aan toe: “Dakned is een van onze leveranciers op het gebied van isolatie, dakbedekking en alle aanverwante producten. Ook verzorgen ze ons regelmatig van kennis en kunde om onze projecten aan te pakken.”

Wij zijn blij met deze samenwerking en gelukkig Van Dijk ook. Erik sloot af met het volgende: “We hebben ook eens gebruik gemaakt van de EPDM-training van Dakned voor bij ons in het magazijn. We zijn blij met de samenwerking met Dakned en daarbij koesteren we vooral de kennis, kunde en beschikbaarheid van Fred Kieboom.”

Dat heeft onze Fred toch maar weer mooi voor elkaar.

Meer weten over Van Dijk Dakwerken? Klik dan hier.