Een fijne samenwerking:
Van Ruyven B.V.

Van Ruyven B.V.

Betrouwbaarheid voorop

Tijd om weer een fijne partner in het zonnetje te zetten. Vandaag stellen we Van Ruyven B.V. aan jullie voor. Deze betrouwbare partij wil vooral hun afspraken nakomen. Geen opdracht is geslaagd, wanneer de service niet op tijd en van hoge kwaliteit is. Kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat is waar ze voor staan.

Eigenaar Robert van Ruyven sprak met veel trots over zijn merk. “Ik ben dertig jaar geleden begonnen met deze onderneming. Nu zijn we uitgegroeid tot een bekende dakdekker in het Westland. Dit hebben we kunnen doen, door kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel te hebben. Zowel in de producten als in onze service. We zijn altijd bereikbaar en beschikbaar. Als er een probleem is, proberen we dat zo snel mogelijk op te lossen.”

Van Ruyven B.V. handelt niet alleen in platte daken. Ze voorzien namelijk ook in complete zinkdaken en tevens ben je voor complete natuursteen leien daken ook bij Van Ruyven aan het juiste adres. Een betrouwbare partner met een breed en divers aanbod dus.

De samenwerking met Dakned kan gelukkig op een positieve reactie rekenen. “Dakned levert kwaliteit in hun producten. Ook de service is goed. Hiermee sluiten ze ook perfect aan op onze eigen overtuigingen. Dakned offreert snel, begeleidt wanneer nodig en hebben ontzettend veel ‘know-how’.”

Wij zijn blij met de mannen van Van Ruyven en zij gelukkig ook met ons. Na jarenlang samenwerken, zit er nog genoeg in het vat. Een soepele en fijne samenwerking. Zo kunnen beide partijen het noemen. En dat is precies wat fijn werkt in onze branche. Vertrouwen, kwaliteit, kennis en kunde.

Meer weten over Van Ruyven B.V.
Klik dan hier.