Een fijne samenwerking:
Weijers Platte Daken B.V.

Weijers Platte Daken B.V.

Zo vader, zo zoon(s)

Vandaag stellen we Weijers Platte Daken B.V. aan jullie voor. Dit mooie familiebedrijf is een samenwerking tussen vader en zoons. Ze voorzien niet alleen in kwaliteit, maar zijn ook heel betrokken met hun klanten en partners. We werken al een flinke tijd samen met deze ervaren partij en daarom is het tijd om ze het podium te geven.

De oorsprong van Weijers Platte Daken ligt in het jaar 1958. Toen is Weijers Eikhout gestart met dakdekkerswerkzaamheden. Rond 1978 heeft Weijers Eikhout de werkzaamheden uitgebreid. Vanaf toen zijn ze ook platte daken gaan realiseren. De kennis en ervaring die vanaf het eerste moment is ontwikkeld, passen ze dagelijks toe in hun bedrijf. Het team bestaat uit gediplomeerde dakspecialisten. Ze gaan altijd voor de ideale oplossing, ook als het een grote uitdaging lijkt te zijn.

De samenwerking met Dakned ziet Weijers Platte Daken als speciaal. “Wat een leuk feitje is, is dat we altijd bellen alsof we buren van elkaar zijn. We zien elkaar niet vaak, maar als we elkaar spreken, is er ook tijd voor een lolletje. Dat is fijn en vinden we ook belangrijk.” De goede verbondenheid en snelle behandeling stemt de mannen van Weijers P.D. dan ook erg tevreden. “De bouwwereld, onze sector, is vrij chaotisch, waarbij kleine en grote projecten elkaar snel afwisselen. Ze moeten vaak snel opgestart en opgeleverd worden. Het snel handelen van Dakned speelt hierin een belangrijke rol. Het is een sterke en fijne partner.”

Wij zijn net zo blij met hen als zij met ons. Dat is dan ook de beste basis voor een goede samenwerking. Ze streven altijd naar de hoogste kwaliteit en daar mogen wij aan bijdragen. Door alle goede ervaringen bij elkaar op te tellen, kom je uit op een sterk en solide partnerschap. Daar gaan we nog jarenlang mee door.

Meer weten over Weijers Platte Daken?
Klik dan hier.