Een fijne samenwerking:
Westlandse Dakcombinatie

Westlandse Dakcombinatie

Iedereen is blij met een goed dak boven zijn hoofd

Tijd om weer eens een van onze fijne partners in het zonnetje te zetten. Deze keer stellen we Westlandse Dakcombinatie aan jullie voor.

Sinds 2001 werken zij aan verschillende soorten daken in de nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Ze zijn gespecialiseerd in platte bitumineuze daken, maar ook in pannen- en shingle daken. Ze hechten veel waarde aan de details en dat is precies wat wij zo mooi vinden aan deze partij. Een mooi voorbeeld van deze details is dat ze altijd hun schoenen uitdoen wanneer ze bij je thuiskomen. Een doordacht en sterk staaltje ‘focus op de klanten’-mentaliteit.

Eigenaars Michel den Dulk en Marco van den Abbeele hebben persoonlijk contact bovenaan de prioriteitenlijst staan en daar zijn wij bij Dakned enorm blij mee. Deze samenwerking is dan ook iets wat we koesteren. Gelukkig denken ze er bij Westlandse Dakcombinatie net zo over. ‘’Sinds dat we begonnen zijn, is Dakned er altijd voor ons. Ook in de bouwcrisis hebben we samen met Dakned kunnen sparren over hoe we er doorheen gingen komen. Het was niet altijd even makkelijk, maar samen hebben we het overleefd’’, aldus Marco.

Als je met elkaar samenwerkt, moet je soms meedenken. Dat doen we bij Dakned dan ook graag.

Meer weten over deze fijne verkooprelatie? Klik dan hier.