Een mooi project:
Dreentegels Giessen
Een nieuw winkelcentrum
voor verbinding in de gemeente

Mooie projecten laten we natuurlijk graag zien. Zo hebben we een aantal maanden geleden Tankens Andel B.V. kunnen voorzien van advies en het juiste materiaal. Na de introductie van de nieuwe Dreentegel NXT kon de eerste order natuurlijk niet lang op zich laten wachten. Voor een project rondom het nieuwe winkelcentrum / appartementencomplex in Giessen bleek het dan ook het ideale product. We hebben kunnen voorzien in 700 m2 betegeling; een mooi project dus! En om dat te kunnen delen, hebben we Fred en onze fotograaf Job erop afgestuurd.

Nieuwbouw voor verbinding

De gemeente Altena nam het initiatief om de dorpen Rijswijk en Giessen dichter bij elkaar te brengen. Een onderdeel van dit initiatief is een nieuw winkelcentrum waarin ook appartementen worden gebouwd.

Wat voorheen een voetbalveld was, wordt nu een ontmoetingsplek voor ouderen, jongeren, ondernemers en winkelketens. Ook zijn twee scholen in de omgeving samengevoegd. De gemeente is dus druk bezig om verschillende projecten aan te pakken. En wij spraken op de bouwlocatie met projectleider Mar van Breugel van Tankens Andel B.V.

“Dit nieuwbouwproject wordt multi-inzetbaar. De eerste laag, beneden, worden allemaal winkels. Voornamelijk de winkels die op dit moment nog in het oude winkelcentrum zitten. Die komen nu allemaal hiernaartoe. Op de tweede laag, bovenin, komen appartementen. Het is een mooi initiatief van de gemeente om twee dorpen dichter bij elkaar te brengen. Ook was het een mooi project om Dakned bij te betrekken. Ik laat me graag adviseren door Fred en je weet altijd dat het goed zit.”

Het samenspel van vakmensen

“Tijdens dit project stonden we gemiddeld met zo’n dertig man te werken. We hebben onze eigen dakdekkers en Dakned is onze vaste leverancier. Dakned kan het totale pakket aanbieden en dat is prettig. De juiste kennis, kundige vakmensen en altijd van hoge kwaliteit. Daarbij is ook de service belangrijk en daarom werken we zo vaak samen met Dakned. Fred is onze vaste contactpersoon en hij reageert altijd snel. Dat kan voordelig werken wanneer je snel een antwoord nodig hebt en weinig tijd te verliezen hebt. Ook het gebruiken van deze tegels was op advies van Dakned. Het is een nieuw concept, we hebben ons laten adviseren, en we hebben er goed mee kunnen werken. De Dreentegel NXT was eenvoudig te leggen en leende zich goed voor het groot oppervlak waarin we opereerden. We begonnen ook nog eens met slecht weer, maar deze tegels kun je ook prima leggen wanneer de zon niet schijnt.”

En zo hebben de heren van Tankens Andel B.V. een prachtig project neergezet. Een winkelcentrum met de nieuwste Dreentegels, zonnepanelen en andere moderne snufjes. Ook projectleider Mar van Breugel is er dan ook bijzonder trots op. “Het was een prachtig project. We zijn anderhalf jaar bezig geweest. Nu zijn we nog pakweg 4 weken tot oplevering. En wat betreft de samenwerking met Dakned ben ik zoals altijd weer heel tevreden. Het materiaal was top en de service zoals gewoonlijk weer erg fijn.”

Wij zijn vanzelfsprekend trots dat we hebben bijgedragen aan een mooi project als dit. Heb jij een project waar wij bij kunnen helpen? Laat het ons vooral weten en neem eens vrijblijvend contact met ons op.