DAKNED   Blog High Projects Banner
Een mooi project:
High Projects met Rhenofol PVC

High Projects

met Rhenofol PVC

Bij Dakned lichten we graag duurzame projecten uit. Projecten met hoge kwaliteit producten, gelegd door echte experts op het dak. Michael van der Meijs, voorman dakdekker van High Projects, is zo’n expert. Lees verder om meer te weten over zijn project met Rhenofol PVC.

High Projects

High Projects is een groeiend dakdekkersbedrijf, opgericht in 2000 en inmiddels een familiebedrijf van vader en zoon. Ze zijn gespecialiseerd in de verwerking van kunststof dakbedekkingen en maken daarnaast regelmatig zwembaden, vijvers en zwemvijvers. Ze voeren al ruim 20 jaar werkzaamheden uit van een luifel boven de voordeur tot bedrijfshallen van duizenden vierkante meters. En altijd met focus op klantvriendelijkheid en kwaliteit. Dus of het nu gaat over een bedrijfs- of particuliere vraag; bij High Projects zit je altijd goed. 

Een strak PVC dak

De vraag van de klant was duidelijk. ‘Een PVC dak met een isolatiewaarde conform het bouwbesluit.’ Daar draaien de heren van High Projects hun hand niet voor om. Binnen no-time lag er een strak PVC dak. “Dat is bij ieder project dat we samen opleveren het eindresultaat”, vertelt Wilco den Hartog, de accountmanager van Dakned die dagelijks in contact staat met High Projects. “Veel van onze relaties zijn goed in de verwerking van kunststof dakbedekking, maar bij High Projects zijn ze er extreem bedreven in”, vertelt Wilco enthousiast. En dat is voor ons natuurlijk een hele geruststelling, wetende dat de materialen die we leveren, op de juiste manier en strikt conform richtlijnen verwerkt worden.

DAKNED   Blog High Projects Tegel2
DAKNED   Blog High Projects Tegel3
DAKNED   Blog High Projects Tegel4
Rhenofol PVC

Rhenofol PVC is een kwalitatief hoogwaardige en duurzame PVC dakbedekking, ontworpen voor langdurig en probleemloos gebruik. Dit veelzijdige PVC-dakbedekkingssysteem is eenvoudig te installeren en ideaal voor diverse bouwprojecten. Wij leveren Rhenofol PVC dakbedekking met veel vertrouwen uit. Niet gek, want zeer zelden krijgen we opmerkingen van klanten dat het product niet voldoet aan de kwaliteit die men voor ogen had. Daarnaast is het volledig recyclebaar. Onder andere daarom is dit het ideale product voor dit project.

Op naar de volgende!

Na een soepel proces en met een mooi eindresultaat kijkt Michael alweer verder. “We streven altijd naar perfectie, ongeacht de omvang van het project. Zowel wij als de klant zijn blij met het resultaat en daar doen we het natuurlijk voor. We kunnen trots zijn op het dak en daar hebben we allemaal een rol in gespeeld. Ook Dakned, door hun uitstekende en snelle service. Op naar het volgende project dus!”

Voor meer informatie, neem dan contact met ons op!