DAKNED   Particulier Project Tapco
Een mooi project:
Particulier project in België

Tapco kunstleien in België

een particulier project in Eben-Emael

Tapco kunstleien zijn bij uitstek het ideale product voor particulieren om een dak te renoveren. Zo heeft Yann Pieters uit Eben-Emael in België zijn tuinhuis voorzien van een nieuw dak. Lees verder om meer te weten over dit project.

Yann Pieters werkt als functioneel beheerder in een grote zorginstelling in het zuiden van Nederland. Een baan die niet direct te maken heeft met de dakenbranche, maar dat maakt niet uit, wanneer je wel de juiste kennis en kunde bezit én op zoek gaat naar het juiste materiaal voor het project.

Voor de dakrenovatie van zijn tuinhuis zocht hij naar kunststof dakleien die nauwelijks van echt te zijn onderscheiden. “De uitstraling van de kunstleien waren belangrijk voor me en het moet natuurlijk degelijk, duurzaam en hoge kwaliteit materiaal zijn. Daarnaast wilde ik dit project zelf oppakken, dus was het van belang dat ik de kunstleien zelf kon plaatsen. Dit alles kwam voor mij samen in de Tapco kunstleien.”

Snel geregeld

Na het voor hem perfecte materiaal te hebben gevonden waren de afspraken snel gemaakt, zo vertelt hij zelf. “Na het eerste contact was ik enthousiast en ben ik het materiaal direct gaan ophalen in ’s-Hertogenbosch. De service van Defrancq-Dakned was vriendelijk en soepel. Ze hebben de kunstleien met de heftruck op de aanhanger geplaatst en voor ik het wist, was ik alweer onderweg naar huis.” 

Eenmaal thuis kon hij aan de slag. “Zo’n dakrenovatie is heel veel werk, daar zal niemand van opkijken. Echter, met de bijbehorende instructies en het lichtgewicht materiaal zijn de kunstleien erg eenvoudig te verwerken. Ik kan het product iedereen aanraden!”

Precies zoals bedacht was

Zo staat er een tuinhuis met een vernieuwd en strak gelegd Tapco dak én hebben we weer een tevreden klant. “Ons huisje is precies geworden zoals we het wilden. Daarnaast was de samenwerking perfect. Defrancq-Dakned was behulpzaam en ik heb goed advies gekregen. Al met al ben ik enorm tevreden over het resultaat en dit product is een echte aanrader voor iedereen die zoekt naar mooie kunststof leien."

Kunnen we jou ook helpen om een project als dit te realiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

DAKNED   Particulier Project Tapco 2
DAKNED   Particulier Project Tapco 1
DAKNED   Particulier Project Tapco 3