Een nóg uitgebreider
assortiment 

Uitbreiding van het assortiment

dankzij de samenwerking met Defrancq B.V.

Sinds Dakned vorig jaar is overgenomen door Defrancq B.V. is ons aanbod nog completer. Vanaf 1 februari 2023 hebben wij ons assortiment uitgebreid met zink, lood, koper en aluminium producten voor dak en gevel. Dakned is nu dus ook dé vakgroothandel voor non-ferro metalen. Lees hier meer over in dit artikel. 

Defrancq is een toonaangevend familiebedrijf met een netwerk van 24 vestigingen in België en 2 in Nederland. Ze zijn dé one-stop-shop voor professionele dakdekkers en installateurs en bieden een uitgebreid assortiment aan producten voor zowel hellende als platte daken. Defrancq is gespecialiseerd in maatwerk en heeft een diep en breed assortiment. Ook zorgen ze altijd voor stipte levering en nauwkeurig werk. Om hun aanwezigheid op de Nederlandse markt te vergroten en hun handelsnetwerk uit te breiden, heeft Defrancq B.V. Dakned overgenomen. Deze overname biedt beide partijen vele voordelen, waaronder een nog uitgebreider assortiment. 

Complete vakgroothandel voor dak en gevel

Defrancq B.V. is al jaren gespecialiseerd in non-ferro metalen. Dankzij de ruime ervaring, de schat aan kennis en kunde én natuurlijk hun producten, hebben wij vele verschillende toepassingen voor dak en gevel aan ons assortiment toegevoegd. Naast de bekende producten zoals bitumen, kunststof, epdm, isolatie, daglichtoplossingen en onze tapco kunstleien, leveren we nu ook de non-ferro metalen zink, koper, lood en aluminium. Voor ieder project is Dakned de juiste partner! 

Non-ferro metalen op maat geleverd

Wij kunnen alle non-ferro metalen op maat leveren. Al het zink, lood, koper en aluminium zetwerk op maat produceren we heel nauwkeurig en precies zoals jij voor ogen hebt. Voor ieder uiteenlopend project kunnen wij het materiaal op de juiste afmeting aanleveren. Daarnaast leveren we zo snel mogelijk, met een maximum van vijf werkdagen. Standaard zetwerk kan, indien nodig en als het vóór 12:00 uur is besteld, de volgende dag al worden geleverd. Ook is het mogelijk het maatwerk gevel- of dakbekleding als bouwpakket aangeleverd te krijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het per dakkapel verpakken van de metalen bekleding op een groter project. 

Maatwerk leveren vraagt om een goede voorbereiding, daarom hebben wij onze technische afdeling uitgebreid met een technisch adviseur voor non-ferro metalen. Onze nieuwe collega Freek Hundertmark staat al onze relaties bij voor de technische ondersteuning als het om specialistische non-ferro vraagstukken gaat. Zo ontzorgen we onze relaties en verloopt het bouwproces nog efficiënter.

Is dit precies wat je nodig hebt voor jouw volgende project? Of heb je vragen? Wij denken graag met je mee! Neem contact met ons op voor advies of materiaal op maat.