Even voorstellen:
Aris Doeze Jager

Aris Doeze Jager

Als baas op het dak

Sommigen gaan door waar anderen stoppen. Aris Doeze Jager, van Kroon Dak- en Zinkwerk, bijvoorbeeld. Ook bij vrieskou staat hij op het dak, zelfs al heeft hij als (mede-)eigenaar genoeg kantoortaken te doen. Hij bekent trots nog nooit in een net pak op kantoor te zijn gekomen. Zijn streven is namelijk om — ook als eigenaar — dagelijks op het dak te staan. Soms om op te starten, soms de hele dag. Vandaag delen wij het verhaal van deze doorzetter.

Kroon Dak- en Zinkwerk, gevestigd in Dodewaard in de Betuwe, is een echt productiebedrijf. Aris en zijn team maken flinke meters op de daken. “De service verleen je er automatisch bij. Is er een lekkage, dan staan we zo snel mogelijk op de stoep. Wij doen ons werk zo goed mogelijk en waar nodig helpen we door oplossingen te vinden voor problemen die zich opdoen. En dat binnen onze planning.”

Voor Aris is topwerk afleveren een standaard en geen unieke verkooptruc. Ook wanneer de omstandigheden lastig zijn. “We draaien gewoon door bij vrieskou, daar waar de meeste dakdekkers thuiszitten. Ons team heeft echt veel voor elkaar over. Zo draaien we eigenlijk nooit verliesuren.”

De samenwerking met Dakned B.V. is belangrijk voor Kroon Dak- en Zinkwerk. “Zij bieden ons enorm veel kennis en ondersteuning. Daarin staan ze echt bovenaan wat ons betreft. Voor mij geen dozenschuivers, ook al is die prijs lager. Liever een inbegrepen advies en waar we het nodig hebben de juiste ondersteuning. Als ik iets vraag, krijg ik daar snel antwoord op. Ik weet altijd waar ik aan toe ben. Want wat ze doen, doen ze goed. Daarom heeft Dakned B.V. wat mij betreft de gun-factor.”

Als mede-eigenaar van Kroon Dak- en Zinkwerk heeft Aris het behoorlijk druk. “Vroeger had ik ook nog wel hobby’s, maar sinds ik voor mezelf werk niet meer,” lacht hij. “Als je er zo veel mee bezig bent, moet je het ook echt leuk vinden. Je moet er 100% voor staan.”

De gelukkig getrouwde vader van drie heeft het ondanks een mindering aan hobby’s goed naar zijn zin. “Als bedrijf staan we voor een goede werksfeer onder personeel. Dat vind ik echt het belangrijkst. Als de sfeer onderling heel goed is, is de rest heel goed.”

Wij zijn een trotse partner van Kroon Dak- en Zinkwerk. Wil je meer over hen weten? Klik dan op deze link.