Even voorstellen:
Ben Wisselaar

Ben Wisselaar

Een nieuwe uitdaging

Ben Wisselaar is nieuw bij Dakned. Toch is hij geen vreemde binnen de dakenbranche. Hij is sinds 1 september aan de slag als filiaalleider op onze vestiging in Rotterdam. Via een wederzijdse klant werd hij bekend met Dakned. Die stelde hem voor dat hij perfect bij het ‘clubje’ zou passen. Zodoende is Ben al een tijdje bij ons aan de slag. Vandaag stellen we hem aan jullie voor.

Ben is zoals velen een liefhebber van ontspanning. “Naast hard werken, moet er tijd zijn om alles even los te laten. Ik ga bijvoorbeeld graag zeilen. Mountainbiken zorgt ook voor die combinatie van inspanning en ontspanning. Sporten om tot rust te komen. Dat vind ik belangrijk”, vertelt Ben. “Ook ben ik regelmatig bezoeker van concerten of andere muziekevenementen.” Het mag duidelijk zijn dat je goed moet ontspannen, wanneer je zo hard werkt als Ben. 

Ontspannen doet hij ook door te genieten van zijn gezin. “Ik heb twee prachtige kinderen. Zoon Ruben van 16 en dochter Eva van 13. Het zijn mooie leeftijden. Stukje bij beetje spreiden ze hun vleugels. Het is mooi om dat te zien.”

Dakned is voor Ben een nieuw hoofdstuk. “Het is een nieuwe uitdaging binnen een bedrijf dat alle kansen biedt aan de medewerkers. Ze zorgen dat je op een prettige manier je werk kunt doen. Ik wil hier zorgen dat alle werkzaamheden volgens de visie van Dakned verlopen. Als filiaalleider heb je ook de helicopterview. Je bekijkt overkoepelend waar je ondersteuning kunt bieden en welke problemen je kunt verhelpen. Ik vind het een leuke uitdaging om die taken op me te nemen.”

Wij zijn blij dat Ben de uitdaging bij Dakned is aangegaan. Zo kunnen we samen de visie van onze organisatie waarborgen. Om alle partners en klanten te voorzien van kennis, kunde en kwaliteit.