DAKNED   Voorstellen Bob Maaskant
Even voorstellen:
Bob Maaskant

Bob Maaskant

Ondersteuning met een glimlach

De 26-jarige Bob Maaskant is een van de nieuwste aanwinsten van ons team. Gewapend met een brede glimlach en boordevol kennis van zaken vervult hij bij ons de rol van verkoper buitendienst. Dagelijks staat hij paraat om onze relaties te voorzien van offertes, advies en alle andere informatie die ze nodig hebben. Tijd om hem wat beter te leren kennen.

Bob woont in Ridderkerk samen met zijn vriendin Céline. Wellicht dat de achternaam bekend klinkt, want Bob is de zoon van onze verkoper buitendienst Peter Maaskant. De weg naar Dakned was een natuurlijke vervolgstap in zijn carrière, zo zegt hij zelf. “Ik was werkzaam bij een grote dakdekker in Nederland als commercieel technisch adviseur, maar wilde een nieuwe stap maken. Via mijn vader raakte ik in gesprek met Dakned en kwam deze mooie nieuwe uitdaging op mijn pad.” 

Bob, Dakned en Defrancq; een perfecte match

Net als voor Bob was het ook voor ons het perfecte moment. We blijven groeien en zochten daarom een nieuwe, enthousiaste en waardevolle verkoper buitendienst. En in deze rol spatte het enthousiasme er op de eerste dag al vanaf. “In mijn functie zorg ik samen met mijn collega’s dat geen vraag onbeantwoord blijft. Ik ga bij klanten op bezoek en ze kunnen me altijd bereiken om hun vragen te stellen. Daarnaast benader ik potentiële klanten om hen te ondersteunen in dakprojecten. Het is een leuke combinatie van contacten onderhouden en nieuwe contacten maken.”

Dat Dakned is overgenomen door Defrancq B.V. bevestigde nog duidelijker dat dit de uitdaging was die hij zocht. “De ontwikkeling die Dakned nu doormaakt, past goed bij mij. Ik heb in het verleden al gewerkt met zink en andere non-ferro metalen, maar minder uitgebreid."

"Door de samenwerking tussen Dakned en Defrancq is het productbestand enorm groot. Met dit assortiment, de mogelijkheden tot maatwerk én de snelle levertijd heb je als organisatie veel te bieden. Dat maakt het als verkoper buitendienst natuurlijk heel uitdagend en leuk.”

Genieten van het leven

In zijn vrije tijd is Bob een echte levensgenieter. Hij waardeert de ontspannen momenten met vrienden of zoekt juist spanning op met een Formule 1-race of een boeiende voetbalwedstrijd. Bovendien is Bob een talent achter de barbecue en vindt hij het heerlijk om te experimenteren met smakelijke gerechten. “Als het weer goed is, ben ik op mijn best. Lekker barbecueën of een stuk rijden op de motor samen met mijn vriendin. Als de zon schijnt, is het leven altijd net wat leuker!” Daarnaast geniet Bob van de kleine dingen in het leven. “Een goede kop koffie is de perfecte start van de dag. Even een momentje pakken in het drukke bestaan, daar kan ik ook zeker van genieten.”

We zijn blij dat deze topper het avontuur bij Dakned is aangegaan, waar hij een mooie aanvulling is binnen de groep. “Dakned is voor mij meer dan alleen werk. Het is een fijne plek om te zijn. Met deze groep collega’s heerst een hele fijne werksfeer. Het zorgt dat ik iedere dag met plezier naar werk ga”, vertelt hij. 

Met Bob in het team kunnen klanten rekenen op nog meer expertise en enthousiasme. Zijn passie voor het vak en zijn inzet om klanten optimaal van dienst te zijn, maken hem een waardevolle schakel binnen Dakned. Zo draagt hij bij aan de groei en ontwikkeling van Dakned én van zichzelf. Benieuwd wat Bob voor jou en jouw project kan betekenen? Neem dan vooral eens contact met ons op.