Even voorstellen:
Fred Kieboom

Fred Kieboom

Flexibel inzetbaar

Omdat zijn eerste verantwoordelijkheid de verkoop is, zorgt Fred er ook altijd voor dat onze relaties de beste service mogelijk krijgen. Verkoop is volgens hem meer dan alleen een slag slaan. Verkoop is ook je relaties onderhouden. Zo zorgt Fred dat de relaties van Dakned altijd tevreden zijn en precies datgene krijgen wat ze willen. Fred geeft je altijd alle aandacht, omdat hij vindt dat zijn relaties dat verdienen. Tijd om hem wat beter te leren kennen.

Fred is 52 jaar, vader van twee dochters en hij is al ruim 30 jaar samen met zijn Lian. Samen wonen ze, lekker centraal tussen de vestigingen in, in Gorinchem. Hij kende Dakned al vanuit zijn eerdere werkervaringen. “Ik was destijds contactpersoon voor de Resitrix EPDM-daksystemen en ik werkte toen ontzettend prettig samen met de mannen van Dakned. Toen ik in maart 2014 zonder werk kwam te zitten, heeft Peter van Gent mij, al in de eerste week dat ik thuis zat, gebeld en gevraagd of ik eens koffie wilde komen drinken. The rest is history”, aldus Fred.

Bij Dakned is Fred verantwoordelijk voor de verkoop, maar ook is zijn persoonlijke interesse voor computers uitgegroeid tot een rol van systeembeheerder. Hierin probeert hij telkens het systeem te verbeteren, zodat alles nog soepeler werkt.

In zijn vrije tijd leest hij graag boeken en dan vooral de boeken van Stephen King. Ook is Fred een echte filmliefhebber en doet hij als vrijwilliger de ledenadministratie bij zijn lokale gymnastiekvereniging. “Ik heb alle boeken van Stephen King. Heerlijk om daarin meegenomen te worden, zo spannend als die boeken zijn. Ik ga ook vaak met mijn broer naar de bioscoop en zorg er altijd voor dat ik mijn vereniging een handje kan helpen”, zo vertelt hij zelf.

Deze oud turner is misschien een beetje een workaholic, maar wanneer je genoegdoening haalt uit je werk, hoeft dit natuurlijk geen probleem te zijn. Wel zorgt Fred altijd voor genoeg geluksmomentjes voor zichzelf. Zolang hij met familie op pad kan gaan, een citytripje kan doen of gewoon lekker op vakantie kan gaan, vind hij het wel goed. Hij geeft zelf al aan: “dat zijn voor mij wel echt van die geluksmomentjes die je opslaat."

Uiteindelijk gaat het bij Fred dus vaak over het werk wat hij doet. Gelukkig betekent dat voor hem ook het stukje geluk wat iedereen wil vinden in zijn of haar werk. “Dakned is gewoon een erg fijne organisatie met een duidelijke focus op klantgerichtheid. Dat ligt precies in de lijn hoe ik wil werken en als het persoonlijk op je aansluit, is het natuurlijk een stuk fijner. Ik ben dan ook bijzonder blij dat we zo’n leuk en gezellig team hebben. Ik zit hier erg op mijn plek.”

Zo vinden wij ook dat Fred precies op de goede plek zit en wij zijn blij dat hij hier zo gelukkig is. Wanneer we hem, als oud-turner, tijdens een borrel op zijn handen zien lopen of we zien hem achter zijn geliefde computer zitten. Fred verveelt nooit.