Even voorstellen:
John Heemskerk

John Heemskerk

Een scherp oog

John is één van de oprichters van deze mooie organisatie. Echter, het is niet zo dat John daardoor achterover leunt. Samen met Peter en Alex zet hij de lijnen uit bij Dakned. Directievoering, commercie en inkoop zijn focuspunten van John. Dat is maar goed ook, want hij heeft overal een scherp oog voor. Niets ontgaat hem en daarom is het tijd dat we hem eens aan jullie voorstellen.

John is een sportieveling. Dat zie je onder andere hoe hij door onze vestigingen heen vliegt. Dat hij af en toe een marathon loopt, is voor niemand een verrassing. Wij zien hem week in, week uit al halve marathons lopen op kantoor. Dan kan een ‘echte’ marathon er ook nog wel bij. “Ik loop graag een marathon, maar los van wedstrijden vind ik hardlopen leuk en ontspannend om te doen. Ik hou vooral van lekker bezig zijn. Dat is een cliché, maar toch. Ik werk ook graag in de tuin, ik poker wekelijks en spreek vaak af met vrienden en familie. Ook sport kijken op TV is een hobby van me.”

Daarnaast is hij trots op zijn kinderen, zoals elke vader dat natuurlijk is. Maar John heeft naast twee zonen en een dochter nog een ‘kindje’. “Ik heb natuurlijk aan de wieg gestaan van ons bedrijf en heb Dakned zien groeien tot wat het nu is. Ik kon mijn ei niet kwijt bij mijn vorige werkgever en als ik terugkijk ben ik trots op wat we hebben neergezet. We hebben een enorm waardevol team om ons heen verzameld en halen daar kracht en gedrevenheid uit. Ook mijn oudste zoon Tim werkt bij Dakned. Het is een mooie mengeling van werk en privé, maar ik ben vooral trots om te zien waar we nu staan.”

Over zijn rol bij Dakned is John duidelijk. “Ik ben vaak de ‘regelneef’ en ‘troubleshooter’. Als er iets moet worden geregeld, of er gaat iets mis, dan ben ik er als de kippen bij. Ook bij het contact leggen met leveranciers ben ik vaak degene, die wordt gebeld. Precies dat vind ik leuk om te doen. Ik word overal in betrokken en kan dus in alles wel mijn ‘ei’ kwijt. Het past gewoon goed bij me.”

We zijn blij met de rol die John vervult binnen Dakned. Hij heeft een scherp oog voor alles wat er speelt en is altijd actief bezig. We voelen allemaal dat we in goede handen zijn. Het maakt Dakned het gepassioneerde bedrijf dat we zijn. Daar mogen we trots op zijn. Met z’n allen.