Even voorstellen:
Jolanda Termeer

Jolanda Termeer

Zorgeloos genieten

In januari 2021 werd ons team verrijkt door een nieuwe aanwinst: Jolanda Termeer. Als administratief medewerkster zorgt zij dat iedere factuur netjes wordt verstuurd en betaald. “Maar,” zo geeft Jolanda aan, “er blijven altijd nieuwe aspecten en leermomenten opduiken.” En dat is precies wat het voor haar zo leuk maakt om samen met haar collega’s verder te groeien. Vandaag stellen we Jolanda voor. 

Jolanda is bij Dakned terechtgekomen via Peter van Gent. Zij kenden elkaar al enige tijd vanuit de voetbalclub van beide hun zonen. Via deze leuke omweg werd Jolanda benaderd door Peter voor een baan. Jolanda zag dit als een unieke uitdaging en ging vrij snel daarna op sollicitatiegesprek. Tijdens het gesprek voelde ze zich al direct thuis door de prettige sfeer op de werkvloer. En ook na het zetten van de krabbel gaat Jolanda met plezier naar haar werk: “Dakned betekent voor mij een fijne werkplek. Een plaats waar we met z’n allen veel plezier beleven, naast al het harde werken om. Het is een plek waar ik mezelf welkom voel. Dat vind ik ook belangrijk.”

Samen met haar man Christian en haar kinderen Thomas en Daphne woont Jolanda op, volgens haar, één van de mooiste plekjes aan de Maas: het dorp Heerewaarden. In haar vrije tijd is ze daar vaak wandelend of fietsend te vinden, lekker in de natuur. Wanneer ze Heerewaarden wel weer even gezien hebben, gaan Jolanda en haar gezin op pad met hun camper, op zoek naar een andere omgeving om van te genieten. Verder pakt Jolanda graag een terrasje met vrienden of brengt ze een bezoekje aan het theater of een concert. “Je kunt wel zeggen dat ik vooral hou van genieten. Of dat nou is van mijn vrienden, of van een prachtige omgeving.”

Buiten haar werkzaamheden bij Dakned biedt Jolanda ook nog graag een helpende hand. Zo helpt ze buiten werktijd haar vader met de administratieve werkzaamheden van zijn eigen bedrijf, en steekt ze ook bij het voetballen en turnen van haar kinderen graag de handen uit de mouwen. Een echte bezige bij dus.

Zorgeloos genieten zit er dus wel in. Gelukkig kunnen wij dankzij Jolanda ook wat zorgelozer de benen omhoog doen. Dankzij deze gewaardeerde topper weten we dat het met onze administratie wel goed komt. Zo kunnen we allemaal zorgeloos genieten en groeien we samen verder.