Even voorstellen:
Leon Remi

Leon Remi

Ontwikkelen van ambitie

Leon Remi werkt sinds een paar maanden bij Dakned. Deze topper uit ons magazijn in Den Bosch kwam via zijn vader bij ons terecht. Als tevreden klant had zijn vader Dakned hoog zitten. In de zoektocht naar een nieuwe baan kwam Leon dus niet geheel verrassend bij ons aankloppen. Een goede match. Vandaag vertelt hij zijn verhaal.

Als magazijnmedewerker ben je een belangrijk onderdeel van de organisatie. Jij zorgt uiteindelijk dat de klanten het materiaal in handen krijgen. “Ik vind het leuk om bezig te zijn met mensen. Dat slaat natuurlijk terug op de klanten, maar ook zeker op de collega’s. Werken in een hecht team is voor iedereen een fijn gevoel”, vertelt Leon. “Het zorgt dat je met een fijn gevoel komt werken. En dat je met een fijn gevoel weer naar huis gaat. Uiteindelijk is dat wel wat je graag in een baan wilt voelen.”

Buiten werktijd zit Leon ook niet stil. Hij heeft een brede interesse en vult daardoor zijn tijd met verschillende hobby’s. “Ik ben zelf veel bezig met percussie en slagwerk. Ik vind het heerlijk om die spanning die je in je lichaam voelt, van je af te slaan op een trommel of drumstel. Het laat je dingen loslaten. Heerlijk vind ik dat. Ook ben ik veel bezig met techniek. Dat vind ik gewoon heel interessant. Hoe iets werkt, waarom het werkt, waarom het zo is gemaakt. Het kan me soms urenlang bezighouden.”

 Naast techniek en percussie heeft Leon nog een belangrijke liefde. Voetbal. “Samen met veel anderen ben ik voetbalgek. Kijken naar voetbal, luisteren over voetbal, lezen over voetbal. Het is echt iets wat je vangt en niet meer loslaat. Ik kan zo in al mijn hobby’s goed mijn ei kwijt. Dat is ook belangrijk denk ik.”

Nu Leon bij Dakned werkt, vindt hij het tijd om zich te ontwikkelen. “Ik wil aan de hand van dit mooie bedrijf mezelf ontwikkelen binnen de dakenbranche. Mijn vader werkt al jarenlang in deze branche en nu is het ook mijn moment om mezelf hierin te nestelen. Het gaat gepaard met veel plezier. Het werk is leuk en ik kan bij Dakned op een goede manier groeien.”

Het was de juiste persoon op de juiste plek. Nu gaan we samen nog veel plezier aan elkaar beleven. Wij hebben een betrouwbare en ambitieuze magazijnmedewerker en Leon heeft een plek om zich te ontwikkelen. De perfecte match dus.