Even voorstellen:
Maarten Keijzer

Maarten Keijzer

Collega met een topsportmentaliteit

Maarten Keijzer heeft een topsportmentaliteit. Als doorzetter in de buitendienst bij de Dakned vestiging te Rotterdam, en als bevlogen vader van vier. Met zijn wielrennende dochters koerst hij stad en land af voor wedstrijden op het hoogste niveau. Dat maakt hem trots en geeft hem energie. Vandaag zetten we deze snelle schakelaar op het podium.

De wielrenvader kwam bij Dakned binnengefietst via zijn oud-collega Wilco den Hartog. "Voor mij was Dakned al een respectabel bedrijf in de dakenbranche. Het is dus een prettige stap voorwaarts. Bovendien biedt Dakned mij de kans om het maximale uit mezelf te halen. Vooral voor wat betreft de kennis over daken en alles wat daarbij komt kijken. Dit kan ik hier echt naar een hoger niveau te tillen."

Op zijn werk voert Maarten geregeld de kopgroep aan, en rijdt hij samen met de klant naar de finish. "Ik vind het belangrijk dat mijn klanten een volwaardige sparringspartner aan me hebben. Ik denk graag mee om faalkosten te voorkomen. Ook voor mijn klant probeer ik de scoringskans bij zijn opdrachtgevers zo groot mogelijk te maken. Ik zie mezelf als motivator binnen Dakned en hoop met humor en gedrevenheid een drijvende kracht binnen Dakned te zijn."

Voor Maarten is de Champs-Elysées nog niet in zicht. Hij wil verder rijden. Nog beter worden. ‘Samen met Dakned hoop ik uiteraard verder te groeien als persoon, zowel privé als op het werk. "Mijn streven is om Dakned als bedrijf te helpen groeien en voor mijn collega’s een motivator te zijn die ze stimuleert tot het uiterste te gaan."

Na werk sprint Maarten naar huis om er voor de topsport van zijn dochters te zijn. "Ik ben veel bezig met hun trainingen en wedstrijden. Mijn gezin is voor mij het belangrijkste. Ik geniet van alle momenten die we samen zijn. Ik kan zeggen dat mijn dochter Nederlands kampioen wielrennen is. Daar ben ik onwijs trots op."

En wij zijn trots op Maarten. Met zijn doorzettingsvermogen en inzicht is hij een belangrijke schakel in onze buitendienstploeg. Bij ons staat hij altijd hoog in het klassement en we zien hem het liefst in zijn gele trui naar werk komen.