Even voorstellen:
Max Bast

MAX BAST

GRENZEN VERLEGGEN

Met zijn 24 jaar is Max Bast een van de jongsten bij Dakned. Dagelijks staat hij onze relaties te woord, verwerkt hij offertes en zo nu en dan helpt hij ook mee in het magazijn. Klanten zo goed mogelijk van dienst zijn; zo zien de dagen eruit van deze jonge ‘Dakbaas’. Een energieke en vooral vrolijke jongen met de ambitie om telkens zijn grenzen te verleggen. Tijd om hem wat beter te leren kennen. 

Max zit nooit stil en was na zijn vorige baan al enige tijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Met deze wens kwam hij bij Dakned terecht en zo vond hij zijn nieuwe stap in de wereld van dakmaterialen. “Het Business to Business aspect sprak me direct aan. Dakned kon mij een veelzijdige baan aanbieden, waarbij ik meer dan genoeg uitdagingen kon aangaan. Daarnaast kon ik veel met klanten aan de slag gaan en dat is precies wat ik zocht.” Het was een kans die Max graag wilde pakken. “Bij Dakned ben ik onderdeel geworden van de binnendienst. Dagelijks in gesprek met klanten, offertes verwerken en een aanspreekpunt zijn voor onze relaties behoort tot mijn vaste taken. Een uitdagende, dynamische en vooral leuke invulling van het werk.” 

In zijn vrije tijd zit Max ook niet stil, want uitdagingen aangaan, doet hij meer dan alleen zakelijk. “Ik hou ervan om mijn grenzen te verleggen. Daarom maak ik graag mooie reizen, beoefen ik verschillende sporten en ik luister vrijwel elk genre muziek.” En vooral wanneer het gaat over muziek, tovert zich al snel een glimlach op zijn gezicht. “Ik houd me veel bezig met álles wat met muziek te maken heeft. Van digitaal produceren tot analoog spelen. Al sinds de basisschool ben ik niet weg te slaan van de piano. De eindeloze mogelijkheden en combinaties die muziek te bieden heeft, geeft mij iedere keer de ‘drive’ om te blijven ontwikkelen.” Aan ambitie geen gebrek dus.

Wij zijn blij dat deze creatieveling zijn plek in de dakenbranche heeft gevonden bij Dakned in ’s-Hertogenbosch. Als belangrijk onderdeel van de binnendienst neemt Max zijn jeugdig enthousiasme en vaardigheden mee naar zijn werk. “Ik kan ontzettend veel van mijn collega’s leren. Het delen van kennis en kunde is hier heel belangrijk en ook erg leuk”, zegt hij met een lach. Waarna hij tevreden een mooie conclusie trekt over zijn nieuwste uitdaging. “Dakned is kennis, kunde en kwaliteit. We garanderen de beste dakmaterialen en maken dat iedere dag waar. De combinatie met de gezelligheid op de werkvloer en de leuke omgang met klanten, maakt dit een super leuke baan.”

Wij zijn blij dat Max ons team is komen versterken. Ben jij ook zo’n waardevolle toevoeging aan het Dakned team? Zoek je een nieuwe uitdaging of wil je ervaring opdoen in de dakenbranche? Zoek dan niet verder en neem vooral eens contact met ons op.