Even voorstellen:
Menno van Leeuwen

Menno van Leeuwen

De reislustige verbinder

Onze Menno van Leeuwen is 51 jaar, woont in Rotterdam en werkt sinds de opening van de nieuwe vestiging ook in Rotterdam. Menno is medewerker verkoop binnendienst en is een gerespecteerd werknemer. Menno is een harde werker, levensgenieter en verbinder. Tijd om hem te leren kennen.

Menno is bij ons terechtgekomen doordat hij de eigenaren als collega’s had bij zijn vorige werkgever. Toen hem daarna werd gevraagd om bij Dakned te komen, hoefde hij daar niet over na te denken. “Vroeger was dat op en neer pendelen tussen mijn woonplaats Rotterdam en onze hoofdvestiging in Den Bosch, maar nu de nieuwe vestiging is geopend kan ik lekker met de fiets, veel gezonder.”

Als er iets is waar Menno van houdt, dan is dat wel reizen. Sommige klanten noemen hem wel eens gekscherend ‘de vakantieman’, maar dat komt vooral omdat hij graag naar verafgelegen bestemmingen gaat buiten het seizoen om. In overleg krijgt hij alle ruimte om deze reizen te maken, want op deze manier is Menno altijd aanwezig wanneer anderen met vakantie zijn. Hij loopt graag hard, maakt muziek op zijn drumstel en sleutelt aan zijn oldtimer Landcruiser HJ60, om hier vervolgens ook lekker mee te gaan kamperen. 

Ook blijft hij altijd bescheiden, een kwaliteit die niet onopgemerkt blijft, want wij zien Menno als essentieel onderdeel binnen onze organisatie. Toen wij hem vroegen om zichzelf te typeren en de organisatie te typeren zei hij het volgende:

“Ik zie mezelf wel als een verbinder, iemand die de link legt tussen twee partijen, maar dat komt ook door jaren aan werkervaring binnen deze mooie branche. Ik voel me dan ook bijzonder goed op mijn plek bij Dakned; veel meer dan bij welke vorige werkgever dan ook. Bij Dakned hebben we een hechte club collega’s en kunnen we op elkaar bouwen. Uitgaan van elkaars kwaliteiten en relaties opbouwen met klanten en leveranciers, dat is waar ik echt enorm van geniet. De relatie staat bij ons centraal. De nieuwe lijfspreuk ‘kennis, kunde en kwaliteit’ is dan ook niet uit de lucht gegrepen, dat ervaren we allemaal zo.”

Wij zijn maar al te blij met Menno en Menno gelukkig ook met ons. Zo leveren we samen de hoogste kwaliteit en kunnen we onze klanten met volledige focus van dienst zien.