Een nieuwe aanwinst:
Peter Maaskant

Peter Maaskant

ervaring in de branche

Kortgeleden hebben we een nieuwe topper mogen verwelkomen. Peter Maaskant is geen vreemdeling in onze sector. Hij heeft twintig jaar ervaring in de bouw. Na avonturen bij Saint Gobain Weber Beamix, Icopal en BUVA heeft Peter gekozen voor Dakned. Wij zijn blij dat we onze krachten kunnen bundelen en zijn erg blij met onze samenwerking.

Op 1 maart begon Peter in zijn functie bij ons in Rotterdam. “Het bedrijf Dakned en de mensen die hier werken, waren voor mij al bekend. Ik werk natuurlijk al jaren in deze sector, dus kende ik de organisatie al wel”, vertelt Peter. “Tijdens de opening van de vestiging in Rotterdam is het idee ontstaan om met elkaar samen te werken. Na twee goede gesprekken met Alex en John was het al beklonken. Dat voelde direct goed.”

Zo begon Peter zijn avontuur bij Dakned en dat we op elkaar aansloten was direct te zien. “De aanpak van Dakned past heel goed bij mij. Het gaat niet alleen om prijs, maar juist de toegevoegde waarde die je als organisatie kunt leveren. Ook is de indeling van het bedrijf voor mij perfect. Ik vind het fijn als het een platte organisatie is met korte lijnen, waar we allemaal een bepaalde beslissingsbevoegdheid hebben”, aldus Peter. “Het gevoel dat we het allemaal samendoen spreekt mij enorm aan en daar wil ik vol voor gaan.”

Natuurlijk is er ook leven naast het werk. Peter, 53 jaar, is al 32 jaar getrouwd met zijn vrouw Diana. Samen hebben ze twee kinderen, Daphne (25) en Bob (23). Voor Peter is dit ook zijn trots. “Mijn gezin en datgene wat ik heb bereikt in mijn leven, daar ben ik het meest trots op. Vroeger gooide ik er op school wel met de pet naar, maar uiteindelijk heb ik de zaakjes allemaal goed voor elkaar nu. Uiteindelijk heb ik dus alsnog goed mijn best gedaan. Gelukkig wel.” Ook is Peter voorzitter van handbalvereniging Saturnus ’72 en sport hij veel om gezond en fit te blijven.

“Ik ben ooit weggegaan bij Icopal, omdat ik uit de dakenbranche wilde stappen. Na anderhalf jaar kwam ik toen tot de conclusie dat het juist de branche is waar ik me in thuis voel. Direct contact met de klanten vind ik echt het leukste wat er is”, zo vertelt Peter. “Samen met mijn collega’s wil ik de vestiging in Rotterdam op de kaart zetten en zorgen dat we als Dakned blijven ontwikkelen. Dit gaan we samen doen. Samen met elkaar en samen met onze klanten.”