DAKNED - Even voorstellen Relano Bouwmans
Even voorstellen:
Relano Bouwmans

Relano Bouwmans

Groei en ontwikkeling

Relano Bouwmans is de nieuwe, enthousiaste 23-jarige junior inkoopmedewerker bij Dakned. Dagelijks is hij het contactpunt voor onze klanten en hij is gefocust dat alle orderbevestigingen zorgvuldig worden gecontroleerd. Een open, gezellige en vooral leergierige aanvulling van ‘Team Dakned’. Tijd om hem wat beter te leren kennen.

Als junior inkoopmedewerker is Relano verantwoordelijk voor het regelen van inkoop voor zowel het magazijn als de klanten. Met zijn gedrevenheid en nauwkeurigheid vervult hij deze rol met toewijding, en dat is niet vreemd. Toewijding heeft hij namelijk voor alles wat hij doet. Of dat nu gaat over zijn werk of tijdens het sporten, Relano doet alles voor de volle 100%. 

Buiten werktijd is Relano vaak te vinden op het voetbalveld van FC Engelen. Voetbal is voor hem zijn passie, een uitlaatklep en sporten in teamverband zorgt ook voor gezelligheid. Daarnaast hecht hij veel waarde aan het doorbrengen van tijd met zijn vrienden en familie. Hij geniet ervan om zowel actief bezig te zijn als te ontspannen in gezelschap van anderen, en ziet dit als een waardevol evenwicht in zijn leven.

Via het online platform Indeed kwam Relano de vacature bij Dakned tegen, waarna hij besloot te solliciteren. “Ik zocht naar een nieuwe uitdaging en de vacature sloot goed bij me aan. Vervolgens mocht ik op gesprek komen en het hele proces van contact tot contract liep vrij vlot.” En nu hij al een paar maanden bezig is, kijkt hij niet meer achterom. “Werken bij Dakned is voor mij een mooie kans om veel te leren over de dakenbranche. De mogelijkheden om te groeien en mezelf te ontwikkelen binnen het bedrijf zijn heel positief.”

Als nieuweling bij Dakned durft Relano nog geen eigenschappen te noemen waar menig collega jaloers op zou moeten zijn. Wel benoemt hij dat hij met zijn jonge leeftijd nog tientallen jaren ervaring kan opdoen. Iets wat hij dankzij zijn ervaren collega’s iedere dag doet. “Ik leer veel en ik leer van iedereen. De samenwerking is erg fijn en ik geniet van de gezellige werksfeer. De combinatie van alle factoren maakt Dakned voor mij de perfecte plek om te groeien.”

Wij zijn blij dat Relano ons team is komen versterken. Ben jij ook zo’n waardevolle toevoeging aan het Dakned team? Zoek je een nieuwe uitdaging of wil je ervaring opdoen in de dakenbranche? Zoek dan niet verder en neem vooral eens contact met ons op.