Blog-voorstellen-Remco
Even voorstellen:
Remco van de Vossenberg

Remco van de Vossenberg

Eindeloze positiviteit

Aandacht geven, dat doet Remco van de Vossenberg het liefste. Met zijn 25 jaar is Remco nog jong, maar aan ervaring geen gebrek. Bij Dakned werkt hij als verkoop buitendienst en houdt hij zich vooral bezig om relaties onderhouden, nieuwe relaties benaderen en het maximale uit onze connecties halen. Remco houdt iedereen graag tevreden en daar is hij ook bijzonder goed in. Tijd om hem wat beter te leren kennen. 

Remco, 25 jaar, is getrouwd met zijn Eveline en trotse vader van hun zoontje Nick van bijna 1 jaar oud. Wonend in het mooie kersendorp Mierlo genieten Eveline en Remco van elkaar, van het leven en sinds kort dus ook van hun zoontje. Zijn connectie met Dakned gaat al flink wat jaren terug. “Na in de afgelopen zes jaar gewerkt te hebben bij leveranciers, concurrenten en klanten van Dakned, zijn we nu eindelijk bij elkaar gekomen. Diverse huidige collega’s kende ik al en dus had niet iedereen een introductie nodig”, zo vertelt Remco.

In zijn vrije tijd houdt Remco zich graag bezig met lokale politiek, carnaval en ook voetbal speelt voor hem een belangrijke rol. “Sinds vier jaar ben ik gemeenteraadslid voor een lokale partij. Daarnaast ben ik vanaf 11-11 heel veel bezig met mijn carnavalsvereniging. Ik zit in de Raad van 11 en hou me bezig met het schrijven en opstellen van onze carnavalskrant.” In iedere situatie of rol werpt Remco zichzelf op als belangrijke spil in het groepsverband. “Zowel voor de politieke partij als de carnavalsvereniging beheer en onderhoud ik de social media. Ook ben ik scheidsrechter bij de plaatselijke voetbalclub en ben ik fervent supporter van PSV, waar ik al meer dan 10 jaar een seizoenkaart heb.” Het mag gezegd worden dat Remco graag onder de mensen is. 

Hoewel deze positivo graag bezig is met de groepen om zich heen, is één persoon in het bijzonder zijn ultieme drijfveer. “Mijn zoontje Nick heeft voor Eveline en mij enorm veel toegevoegd in ons leven. De vele stapjes die zo’n klein ‘mensje’ moet maken in het eerste levensjaar, die zijn fantastisch om te zien. Die blije snoet wanneer ik thuiskom. Dat is geweldig. Ik geniet elke dag van met mensen bezig zijn, maar wanneer ik thuiskom geniet ik het meest van mijn gezin.”

Uiteindelijk gaat het bij Remco om het plezier wat hij uit zijn dagelijkse leven haalt. “Dakned is voor mij een leuke club met mensen die elkaar via-via kennen. Daardoor is de sfeer top. Je komt binnen met een glimlach en vertrekt met een glimlach. Kwaliteit gaat boven kwantiteit en dat voel je. Aan mij de taak om dat ook over te brengen op onze relaties en precies dat maakt voor mij het werk ook zo leuk.”

Wij zijn erg blij met deze sfeervolle teamplayer vol positiviteit. Een echte aanwinst voor het Dakned team. En hoewel zijn muzieksmaak niet altijd bij iedereen in de smaak valt, gaat het bij Remco altijd om de positiviteit die daarachter zit.