Even voorstellen:
Robert van de Water

Robert van de Water

Krachtig op de achtergrond

Met slechts 25 lentes achter de rug is Robert nu al een onmisbare schakel bij Dakned B.V. De Megenaar verzorgt namelijk als commercieel medewerker binnendienst het gehele in- en verkoopproces. Hij zorgt ervoor dat jij jouw producten op de juiste plaats, datum en tijd ontvangt. Hoog tijd dus om deze held achter de schermen eens goed in het zonnetje te zetten.

Robert is meester van de in- en verkoop. Toch is het niet altijd even makkelijk. “Ik moet rekening houden met verschillende factoren. Soms is het snel schakelen omdat bepaalde dingen ineens anders gaan dan gepland.” Over de ruim twee jaar dat Robert bij Dakned B.V. werkt, is hij steeds handiger geworden in hoe hij dingen aanpakt. “Sinds mijn komst zijn er flink wat collega’s bijgekomen. Hen heb ik mogen leren hoe je bijvoorbeeld orders aanpakt. Daarmee maakte ik het ze zo gemakkelijk mogelijk.”

Inmiddels is hij een vaste waarde in het Dakned B.V. team. Toch twijfelde Robert in eerste instantie of het wat voor hem zou zijn. “Bij mijn vorige baan moest ik opeens in de avonden en weekenden werken, precies tijdens mijn voetbaltrainingen en -wedstrijden."

"Erik mijn collega uit het magazijn, die ik ken via mijn voetbalvereniging, wees mij op de vacature bij Dakned B.V. Ik heb toen direct gesolliciteerd, grotendeels om te kijken wat ik kon verwachten. Ook al was het een compleet nieuwe branche, het beviel me eigenlijk heel goed. Na één gesprek was het voor mij al duidelijk dat dit iets voor mij was. Ook kan ik nu gelukkig nog gewoon blijven voetballen.”

Voetballen is dan ook wat Robert het liefste doet. Normaliter staat hij drie keer per week op het veld, waar hij net als bij Dakned B.V. het overzicht bewaart en snel weet te schakelen. Momenteel blijft het bij voetbal kijken en soms FIFA’en. Gelukkig speelt hij bij Dakned B.V. ook fijn samen met zijn teamgenoten. “Ik heb met bijna iedereen wel contact, wat maakt dat ik me geen ‘nummertje’ van het bedrijf voel. Zo ook met klanten: ik begin ze steeds beter te kennen. Dat bij elkaar levert een fijne werksfeer op.”

Zonder Roberts inzicht zou het overzicht bewaren over de in- en verkoop een behoorlijk stuk lastiger zijn. Dat hebben we bij Dakned B.V. maar al te goed door. Daarom zijn we blij op hem te kunnen bouwen, en altijd te kunnen vertrouwen op zijn snelle schakelen.