Even voorstellen:
tim heemskerk

TIM HEEMSKERK

AANDACHT VOOR RELATIES

Tim is de jongste van de hele organisatie. Deze 24-jarige positivo wilde al langer aan de slag bij Dakned, maar de afstand van zijn woonplaats Zoetermeer naar Den Bosch was te groot. Het filiaal in Rotterdam bood hem de perfecte uitkomst. Hij greep zijn kans en kijkt niet meer achterom. Vandaag stellen we hem aan jullie voor.

Hij begon bij Dakned als commercieel medewerker binnendienst, terwijl hij werd opgeleid tot commercieel medewerker buitendienst. “Ik begon met het aannemen van orders en ik stond veel van onze klanten te woord. Zo nu en dan een levering bij klanten aan de zaak of op het werkadres. Nu zijn daar ook taken bijgekomen rondom buitendienst. Ik ben continu aan het leren en krijg ook steeds meer verantwoordelijkheden. Het houd je continu bezig en ik voel me ook erg lekker in die rol. Ik vind het ook fijn dat ik naast het werken, wordt opgeleid. Het is echt een kans die ik met beide handen aanpak. Ik kan alleen maar groeien.”

Aangezien Tim zijn achternaam ‘Heemskerk’ is, verbaast het ons niets dat hij niet vaak stilzit. Toch zit er in de vrijetijdsbesteding wel een verschil in generatie. “Buiten werktijd ben ik vaak thuis. Dan vind ik het heerlijk om muziek te maken met mijn broertje of om te gamen. Daarnaast kan ik er erg van genieten om te voetballen en kijk ik graag series met vrienden of mijn vriendin.”

Zoals gezegd kijkt Tim niet meer achterom en is Dakned voor hem de perfecte plek. “Ik zie Dakned als een soort familiebedrijf. Hoewel ik de enige ben die samenwerkt met een familielid – mijn vader John -, kent iedereen elkaar via-via en is er een hele hechte sfeer. Dakned is een plek waar je je zowel privé als zakelijk goed kunt ontwikkelen. Ik zou het voor niets anders willen opgeven.”

En zo denken wij er ook over. Wij zijn trots op Tim en zijn heel blij dat we hem zo’n plek als deze hebben kunnen geven. Hij maakt het ons ook makkelijk. Als je goed werkt en gedreven bent, pas je altijd binnen de groep. Geloof ons maar als we zeggen dat jullie Tim nog vaak genoeg tegen gaan komen. Echt een topper!