Wilco_Dakned
Even voorstellen:
Wilco den Hartog

Wilco den Hartog

Snelheid & prestaties

Wilco is nog vrij nieuw bij Dakned, maar net zoals in zijn liefde voor Formule 1, gaat het bij Wilco allemaal erg snel. Hij is na verschillende banen binnen de dakenbranche bij ons aanbeland en wij zijn blij dat hij voor ons gekozen heeft. Hij heeft dus veel kennis en ervaring te bieden en past daarom perfect binnen de organisatie. Tijd om Wilco te leren kennen.

36 lentes jong, vader van een zoon en wonend in Zaltbommel met zijn vriendin Christel. Dat heeft hij toch maar goed voor elkaar. Stilzitten doet hij niet, want deze bezige bij is met van alles bezig en dat doet hij allemaal in dezelfde hoge snelheid. “Ik ski minimaal 2 keer per jaar, hou enorm van Formule 1, ben graag bezig met politiek voor een lokale partij in Zaltbommel en ik werk al jarenlang in de dakenbranche”, zo vertelt Wilco zelf. Hij heeft veel ervaring met isolatiematerialen, dakmaterialen en zijn technische kennis is een van zijn belangrijkste aspecten zo zegt hij zelf: “je leert binnen de dakenbranche in korte tijd veel mensen kennen en dan hoor je ook veel bouwtechnische problemen waar ze tegenaan lopen. Niet ieder probleem is hetzelfde, maar toch kun je vaak verbanden leggen tussen vragen die je al hebt gehad en problemen die vervolgens op je pad komen. Daardoor groeit je technische kennis snel.”

Wanneer Wilco niet bezig is met daken, dan vindt hij het heerlijk om met de voeten in de lucht een speciaalbiertje te drinken en vooral dus Formule 1 te kijken. “Iets aan snelheid en presteren boeit mij enorm, het is een drive en iets waar ik erg van kan genieten.” Wij zien dat hij dit (stiekem) ook in zijn werk stopt. Hij vliegt zo van plaats naar plaats in zijn functie in de buitendienst, maar gelukkig houdt hij zich wel netjes aan de verkeersregels.

Een ander onderdeel waar hij in wil presteren is het centraal zetten van de klant. Het gaat hem uiteindelijk om de relatie met de klant. Een relatie waar je graag aan wilt werken. “De persoon achter de relatie is uiteindelijk degene waarmee je samenwerkt, dus die persoon voorzien van aandacht en kennis is uiteindelijk het belangrijkste”, aldus Wilco. Wij zijn het daar helemaal mee eens en daarom zijn we ook een goede match. Toen we hem vroegen naar onze organisatie vertelde hij ons het volgende: “Dakned geeft mij de kans om in een fijne organisatie echt van meerwaarde te zijn. De korte lijnen en duidelijke structuur speelt absolute zelfontplooiing echt in de kaart. Daar ben ik erg blij mee.”

Nou, als Wilco zichzelf in hetzelfde tempo blijft ‘ontplooien’ als het tempo waarin hij de afgelopen jaren is bezig geweest, dan mogen we nog veel verwachten. We zijn blij met onze aanwinst en gelukkig is Wilco blij met ons.