ICOPAL LIVE ON TOUR

ALLE INFORMATIE IN 1 BUS

Beste relatie,

In het komende najaar komt onze leverancier BMI Icopal met de ‘Live on Tour bus’ langs op onze vestigingen. De Universal dakbaan bestaat namelijk 25 jaar en dat vieren we door dit unieke product te demonstreren. Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. Met de kennis en kunde die we delen betreffende productinformatie en verwerkingstips, kunnen zowel beginnende als ervaren dakdekkers direct aan de slag in de dagelijkse praktijk. Een mooi moment dus om de kennis weer eens bij te spijkeren.

Dakned is al jaren een groot fan van dit unieke product. We adviseren Universal dakbanen dan ook al vanaf het eerste uur dat we bestaan. Universal combineert alle dakwensen in één dakbedekkingsysteem, en dat al 25 jaar lang! Een combinatie van de juiste grondstoffen en een op maat gemaakt productieproces zorgen voor een ijzersterk dakbedekkingssysteem. Het hele systeem, inclusief alle details, wordt zonder open vuur aangebracht. Het voldoet aan de hoogste eisen voor nieuwbouw, renovatie of onderhoud, voor zowel platte als hellende daken. En met de levensduur van circa 30 jaar is het volledig recyclebaar. Dus het is ook nog eens inzetbaar voor duurzaam en circulair bouwen. 

Kom dus op 9 september naar de Live on Tour bus op onze vestiging in ’s-Hertogenbosch en leer alles van dit product. En kun je de 9e niet of is ’s-Hertogenbosch wat ver weg? Geen probleem! Op 23 september komt de bus naar onze vestiging in Rotterdam.

Wat kun je verwachten?
• Demo brandveilige verwerkingstechnieken, inclusief inwerken van detailleringen;
• Informatie over eigenschappen en toepassingen van Icopal Universal;
• Nieuwe ontwikkelingen rondom BMI Icopal;
• Een leuke middag met een hapje en een drankje.

We kunnen er niet omheen en daarom vragen wij ook tijdens de live demonstratie de algemeen geldende richtlijnen rondom COVID op te volgen.

Datum en tijd:
Den Bosch - 9 september - vanaf 12.00 uur
Rotterdam - 23 september - vanaf 12.00 uur

Aanmelden
Omdat het handig is om te weten hoe veel van onze relaties aanwezig zijn, willen we vragen om aan te melden. Dit kan via de mail info@dakned.nl of via ons Facebook evenement op www.facebook.com/daknedbv 

Tot dan!