Kedge Safety Systems'
XXL-CHocoladerepen

Van veiligheid

naar zoetigheid

Een tijdje terug hebben we bij onze partner in valbeveiliging Kedge Safety Systems B.V. 10 stuks XXL-chocoladerepen gekocht. Niet alleen omdat we graag chocolade kopen voor onze relaties, maar ook omdat we het verhaal erachter kennen en dit graag willen steunen.

Kedge geeft al 15 jaar zijn vaste klanten een relatiegeschenk in de vorm van een kilo zware XXL-chocoladereep. Dit is na al de jaren dat ze dit doen inmiddels een icoon geworden en wordt liefkozend ‘een kilo Kedge’ genoemd. Kedge wilde hier graag iets mee doen, zo is het idee ontstaan om de repen voor het goede doel te gaan verkopen. Dakned B.V. is al jarenlang vriend van de stichting Kika en deze actie vonden we dan ook een mooi verlengstuk hiervan.

De gehele opbrengst gaat naar het Familiehuis Daniel den Hoed in Rotterdam. In het Familiehuis logeren patiënten en familieleden van kankerpatiënten dichtbij het ziekenhuis.

Het is een rustige plek in een huiselijke omgeving. Binnenkort verhuist dit familiehuis. De bijdrage kwam dus extra goed van pas.

Iets terugdoen voor de maatschappij; een prachtig initiatief van onze partner in valbeveiliging Kedge. Ook goed om te weten: de actie heeft € 1500,- opgehaald voor het familiehuis. Een geweldig bedrag!

Dakned B.V. zal de 10 stuks Kedge XXL-chocoladerepen schenken aan 10 relaties die de Kedge dakankers via ons betrekken.