Nieuwsbericht:
Coperpol verandert
van uiterlijk

Dezelfde kwaliteit

in een nieuw jasje

In onze sector is geen dag hetzelfde en ontstaan veel verschillende veranderingen in de markt. Zo ook bij Copernit. Zij hebben het uiterlijk van hun product moeten aanpassen door schaarste bij één van hun toeleveranciers. Benieuwd wat er veranderd is? Je leest het hier.

Op de bijgevoegde foto zijn de rollen Coperpol 470K14 en 470K24 te zien. Normaal voorzien van hun kenmerkende en karakteristieke zilverkleurige wegbrandfolie zoals te zien is op de middelste rol. Door schaarste bij de producent van deze wegbrandfolie is Copernit niet meer in staat om de dakbanen hiermee af te werken aan de onderzijde.

Copernit heeft dus noodgedwongen moeten kiezen voor een nieuw uiterlijk van de rollen en dat is handig voor jou om te weten. Want als je inmiddels al jaren gewend bent aan de zilveren afwerking is het wel weer even anders. Maar wees gerust, verder is er niks veranderd aan de uitstekende kwaliteit en verwerkbaarheid van de producten. De nieuwe wegbrandfolies gedragen zich net zoals de oude zilveren versie. Het is dus dezelfde kwaliteit, maar in een nieuw jasje.

Is dit product iets voor jou? Ben je op zoek naar materiaal voor jouw volgende klus of kunnen we je ergens anders mee helpen? Heb je advies nodig? Neem dan vooral eens contact met ons op!