Nieuwsbericht:
Eshagum 446 is vernieuwd

Eshagum 446 is vernieuwd

wat al goed is, kan altijd nog beter

Maak kennis met de vernieuwde EshaGum 446 en 446 WS (wortelwerend). BMI Icopal heeft de APP dakbanen in meerdere opzichten verbeterd. Want wat al goed is, kan altijd nog beter. Door een paar slimme aanpassingen is de bitumen dakbedekking van Icopal nog toekomstbestendiger. Benieuwd naar wat er veranderd is? Je leest het hier.

Door onderzoek en klantervaringen op te doen, heeft BMI Icopal de al succesvolle EshaGum 446 naar wens geoptimaliseerd. Allereerst zijn de dakbanen verdikt tot 4,0mm. Hierdoor zijn deze robuuster dan ooit. De kenmerkende dubbele inlage aan de bovenkant blijft onveranderd, waardoor de dakbedekking een nog hogere dimensionale stabiliteit geniet. Bovendien zijn de dakbanen afgestrooid met talk, waardoor de dakbaan sneller droog te maken is en vuil zoals bijv. vogelpoep zich minder snel aan het baanoppervlak hecht.

Wanneer de dakbanen eenmaal liggen, liggen ze er ook stevig. Ze zijn namelijk gemaakt voor de toekomst. De beschermende APP compound werkt uiterst effectief tegen de gevolgen van veroudering, weersinvloeden en uv-straling.  Zo ziet het dak er langer mooi uit. Door deze verbeteringen is de verwachte levensduur inmiddels zelfs opgelopen tot een indrukwekkende dertig jaar. 

EshaGum 446 vormt de ideale toplaag voor alle denkbare afdichtingstoepassingen en dakconstructies, in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Daarnaast biedt EshaGum 446 WS een nog betere wortelwerende basis voor een daktuinen, dakterrassen, groendaken en retentiedaken. 

De vernieuwde rollen zijn inmiddels normaal leverbaar. Meer weten? Kijk hier voor meer info.