Nieuwsbericht:
Jackon Insulation opnieuw een zilveren medaille

De bewuste keuze

wederom bekroond

JACKON Insulation is al meer dan 30 jaar succesvol als producent van hoogwaardige isolatiematerialen voor o.a. het platte dak. Bij de keuze voor XPS dakisolatie hebben wij gekozen voor dit A-merk. Wij maken vanzelfsprekend altijd bewuste keuzes en het is mooi om te zien dat de producten die wij voeren onderscheiden worden. 

Voor de tweede keer op rij voldoet JACKON Insulation aan de hoge eisen van de duurzaamheidsbeoordeling door EcoVadis en voor het tweede jaar op rij wordt het bedrijf bekroond met een zilveren medaille! JACKON Insulation behoort hiermee tot de beste 25 procent van de deelnemende bedrijven, die allemaal duurzaamheidsconcepten nastreven, en neemt vooral in het segment kunststofproductie een toppositie in.

Voor meer informatie hierover bekijk: https://www.jackon-insulation.be/nieuwspers/news-settings/News/show/news-uid/vooruitgang-door-duurzaamheid-jackon-insulation-opnieuw-door-ecovadis-bekroond/

Is dit product iets voor jou? Ben je op zoek naar materiaal voor jouw volgende klus of kunnen we je ergens anders mee helpen? Heb je advies nodig? Neem dan vooral eens contact met ons op!