Nieuwsbericht:
Propaangas

Propaangas

Dakned gaat voor groen met Marco Gas B.V.

Jarenlang vroegen onze zakenrelaties ons of wij ook gas konden leveren. Bij het afhalen van materialen op onze vestigingen, kwam vaak de vraag of ze direct hun lege gasfles konden omruilen voor een volle gasfles. Met trots kunnen wij nu mededelen: WIJ HEBBEN GAS!

Samen met onze leverancier Marco Gas B.V. voorzien wij onze partners van (propaan)gas. Waarom wij voor Marco Gas hebben gekozen? Uiteraard blijft een concurrerende prijsstelling die wij samen kunnen bieden belangrijk, maar de toegevoegde waarde van een snelle en uitgebreide service was doorslaggevend. Samen met Marco Gas, kunnen wij ook het gas bij grotere projecten direct op het werk leveren en dat is uniek.

Daarnaast voorziet Marco Gas B.V. ook in gebruikersgemak. Zo kunnen bijvoorbeeld de gasflessen op het project worden aangeleverd in handige hijspallets. Hierin kunnen tot wel negen gasflessen tegelijk worden aangesloten. Daardoor is er geen wisseling van flessen meer nodig, er vindt minder ijsvorming plaats en er is geen omvalgevaar.

Informeer bij ons naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Door de verkoop van propaangas voorzien we onze klanten nog meer van leveranciersgemak. We zijn nu een ware ‘one stop shop’, met alle benodigde dakmaterialen op voorraad.

Ook zetten we ons samen in voor een beter milieu. Marco Gas compenseert het leeuwendeel van zijn CO2 uitstoot door efficiënt om te gaan met de verkoop van propaangas. Vervolgens compenseren ze door middel van ‘Carbon Credits’ de resterende CO2 uitstoot. Deze credits investeert Marco Gas B.V. in klimaatprojecten die dezelfde hoeveelheid CO2 elders op de wereld reduceren.

Bij Dakned zetten we ook ons graag in voor het milieu. Het is de levensader van deze aardbol. Dat deden we al met innovatieve daksystemen, maar door de samenwerking met Marco Gas B.V. dragen we nog meer ons steentje bij aan een mooie en schone toekomst.