Technische dag
Rotterdam

Een evenement

vol kennis en kunde

Op 23 januari hebben we een technische dag georganiseerd. Dit deden we deels om onze nieuwe vestiging in Rotterdam te openen, maar we deden het vooral om onze leveranciers een podium te geven en onze klanten te voorzien van informatie over de nieuwste producten. Op deze manier hebben we op ons evenement kennis en kunde kunnen delen, compleet verzorgd met kwaliteitsvlees van de barbecue en bier van de tap. Het was een topdag en precies zoals we het voor ogen hadden. In deze blog een verslag hoe deze mooie dag is verlopen.

Onze leveranciers BMI Icopal, Skylux, Mawipex, Kingspan Insulation, Eurofast, Kedge Safety Systems, QRS, Leister, Soudal en Smartlevelladder stonden allemaal verspreid over onze nieuwe loods in Rotterdam. Dit allemaal onder de noemer: kennis opdoen en kunde delen. Zo stond iedereen de hele dag met elkaar te praten, genietend van een stukje vlees en een drankje. De gasten hebben geen moment stilgezeten en zo ook de aanwezige leveranciers. 

We vonden het super om te zien dat iedereen elkaar kon vinden, bij demonstraties ging kijken, nieuwe producten verkenden en met elkaar in gesprek is gegaan. Zo hebben we van 14.00 tot 18.00 een mooi evenement kunnen houden. De aanwezigen zijn vooral gaan kijken bij de producten waar zij zelf nog niet mee werken. Juist daar hebben ze veel vragen gesteld en kennis opgedaan. Ook zijn er direct de dag erna producten uitgegeven om te testen. Wat we vooral hebben teruggekregen is dat onze klanten blij waren met de informatie die ze hebben opgedaan. Het doet ons veel plezier dat we de koppeling hebben kunnen maken tussen onze leveranciers en onze klanten. Zo leert iedereen van elkaar en ontstaan weer nieuwe samenwerkingen. Samen zorgen we voor de beste kwaliteit; door kennis en kunde te combineren.

Kon je er niet bijzijn en heb je vragen? Dan kun je altijd bij ons terecht. Stuur gerust een mailtje of bel.

Bekijk hieronder ook de video van het evenement.

TECHNISCHE DAG AFTERMOVIE