Dakned - Rhepanol Daksystemen - 5 - Breed (klein)
Word jij de
nieuwe ambassadeur
van
rhepanol?

Rhepanol daksystemen zijn future-proof en is de premium oplossing voor het dak. Rhepanol presteert beter dan iedere andere vergelijkbare toepassing voor het dak. Het is een ideale oplossing, want met Rhepanol voldoe je in één klap aan alle unieke vraagstukken die in de toekomst steeds belangrijker worden. Het Rhepanol dakbaansysteem biedt de hoogste afdichtingskwaliteit en duurzaamheid. Zo zet dit product al decennialang de toon op platte daken. Dankzij een hogere ponsweerstand, betere schuifweerstand, ongekende sterkte, een buitengewoon lange levensduur is Rhepanol ontzettend betrouwbaar. Dit bewijst het product al meer dan 65 jaar. Als Rhepanol ambassadeur werk je dus met één van de beste materialen voor handen. Om de hoge kwaliteit altijd te garanderen, moet het dak goed worden gelegd. Daarom is Rhepanol alleen beschikbaar voor erkende ambassadeurs. En jij kunt zo'n erkende ambassadeur worden!

Dakned - Rhepanol Daksystemen - 3

Kwaliteit staat

altijd bovenaan.

Werken met Rhepanol vereist vakwerk, want een daksysteem is nu eenmaal zo goed als de wijze waarop deze is aangebracht. Als erkend ambassadeur streef je daarom op elk dak naar de hoogste kwaliteit. Rhepanol daksystemen zijn eenvoudig verwerkbaar. De Rhepanol hfk dakbaan is voor alle daksystemen in te zetten: losliggend met ballast, mechanisch bevestigd of gelijmd. Rhepanol daksystemen bieden weerstand tegen alle invloeden van de natuur. Rhepanol bevat geen weekmakers, is volledig UV-bestendig en weerstaat thermische schokken van -40°C tot +150°C. Rhepanol hfk is bitumenbestendig, dus bij renovatieklussen leg je de dakbaan eenvoudig over de bestaande dakbedekking heen. Als erkend ambassadeur zorg je dat de unieke kwaliteiten van het product optimaal worden gebruikt. Je voelt, ziet en ademt die kwaliteit. Het is namelijk enorm belangrijk om het dak in één keer goed te leggen. Gebruik van Rhepanol hfk daksystemen is eenmalig investeren in een geweldig dak voor de lange termijn. Dat vereist vakmensen en daarom maken wij gebruik van erkend ambassadeurschap.

 • Bitumenbestendig;
 • Het beste product voor renovatieklussen;
 • Ook bruikbaar voor nieuwbouw of andere klussen;
 • Geen weekmakers, UV-bestendig en uiterst betrouwbaar;
 • Ambassadeurschap voor het beste resultaat.
Dakned - Rhepanol Daksystemen - 6 - Breed
Dakned - Rhepanol Daksystemen - 4 - Breed (klein)
Dakned - Rhepanol Daksystemen - 2 - Breed

Jij bent

een vakexpert.

Dankzij het hoofdbestanddeel polyisobutyleen (PIB), gemaakt van de rubberen grondstof Oppanol, gaat Rhepanol langer mee dan andere kunststof dakbedekkingen. Doordat het zoveel kan hebben en ook nog eens grondstofneutraal wordt geproduceerd, is Rhepanol dé duurzame keuze die decennialang meegaat. Mits deze door een professional vakbekwaam wordt geplaatst. Daarom is het leren omgaan van Rhepanol een vereiste. Het vraagt dus iets van jou als expert om deze samenwerking aan te gaan voor de lange termijn, met de juiste houding én met geloof in het product. Wij zijn overtuigd van het product en Rhepanol zal ook jou overtuigen. Werken met dit unieke product levert namelijk veel voordelen op en geeft je een voorsprong op de markt. Zo komt er bij de verwerking geen open vuur aan te pas. Dit is conform de brandveilige eis, waardoor je kunt besparen op je verzekeringen. Ook heeft Rhepanol een langere productgarantie. Allemaal voordelen die het product net dat streepje voor geven bij klanten en verwerkers.

 • 15 jaar productgarantie ipv de 'normale' 10 jaar;
 • Bespaar op jouw verzekeringen;
 • 1 product voor alle daksystemen;
 • Voorsprong op de rest van de markt.
Dakned - Rhepanol Daksystemen - 3 - Breed (klein)
Dakned - Rhepanol Daksystemen - 7 - Breed
Dakned - Rhepanol Daksystemen - 4

Samen groeien

met dakned

Rhepanol ambassadeur worden, gebeurt niet zomaar. Wij selecteren enkel de juiste en beste mensen, van wie wij overtuigd zijn dat het een match is. En om altijd de hoogste kwaliteit te garanderen, bieden wij gerichte praktijktrainingen aan. Zo word jij de beste Rhepanol ambassadeur, die tijdloze dakbedekkingen legt. De trainingen worden gegeven door onze eigen ervaren professionals en we begeleiden je bij het uitvoeren tot jij het alleen kunt doen. We ondersteunen onze ambassadeurs van A tot Z in het gehele traject. Dus ook in het voortraject met offertes en de materiaalstaat. Op deze manier delen wij de ervaring en expertise die we in huis hebben om samen met jou te groeien. Want als Rhepanol ambassadeur helpen we elkaar verder binnen onze mooie branche.

 • Kennis delen voor de beste kwaliteit;
 • Kunde delen door middel van training;
 • Begeleiding vanuit Dakned;
 • Inzet van enkel zorgvuldig geselecteerde vakexperts;
 • Aan de slag met Rhepanol als erkend ambassadeur.