Dakned - Rhepanol Daksystemen - 2 - Breed
Niets is zeker,
behalve
Rhepanol

Een future-proof & premium daksysteem

Rhepanol daksystemen bieden weerstand tegen alles wat de natuur te bieden heeft en is daarom de perfecte investering voor waardevol vastgoed. Het is volledig UV-bestendig bevat geen weekmakers of halogenen en weerstaat thermische schokken van de koudste winterdagen van tot de meest extreme hittegolven. Perfect voor platte daken met decennialange zorgeloze waterdichting. Ook met oog op de toekomst, waarin niets zeker is, is Rhepanol de juiste keuze. PV-panelen, een groendak, een dakterras, met Rhepanol geef je jezelf nu of in de toekomst de ruimte om nieuwe keuzes te maken. Een dak is volledig future-proof, zelfs met het veranderende klimaat. Niets is zeker, behalve Rhepanol.

Dakned - Rhepanol Daksystemen - 4

De Oudste dakbaan

die er bestaat.

Rhepanol is een enorm stabiel kunststof dakmembraan, dat al sinds eind jaren ’30 wordt gebruikt als dichtingsmateriaal. Het is daarmee de oudste kunststofdakdichting in de wereld. Bovendien levert het de oudste kunststofdaken in de wereld op, want Rhepanol heeft een bewezen levensduur van meer dan 60 jaar. Door Rhepanol daksystemen eenmalig goed te verwerken op het dak, kan deze ruim een halve eeuw vooruit. Zelfs het veranderende klimaat is voor dit premium daksysteem geen enkel probleem. Niets in de toekomst is zeker, behalve de klasse van Rhepanol daksystemen. Daarom zet dit product al decennialang de toon op platte daken.

 • Een bewezen topproduct;
 • Lange geschiedenis aan bewijs;
 • Voor daken die gezond ouder worden.
Dakned - Rhepanol Daksystemen - 1 - Breed
Dakned - Rhepanol Daksystemen - 5 - Breed (klein)
Dakned - Rhepanol Daksystemen - 6 - Breed

Goed voor de natuur

en het milieu.

Rhepanol daksystemen zijn tegen alle krachten van de natuur bestand. Hagelbestendig volgens DIN EN 13583, koubestendig tot -40℃ en hittebestendig tot 150℃: Rhepanol doorstaat alle seizoenen met gemak. De éénlaagse dakbedekking met een dikte van 2,5mm kan het allemaal aan. Het is extreem goed bestand tegen UV-straling, is brandwerend en heeft een hoge perforatie- en schuifweerstand. Het polyester vlies aan de onderzijde van de dakbaan heeft als bijkomend voordeel dat het extra bescherming biedt tegen (scherpe) oneffenheden in de ondergrond. Ook zijn de daksystemen recyclebaar en hebben Rhepanol daksystemen een schoonwaterverklaring. Je kunt dus het regenwater probleemloos lozen op het oppervlaktewater.

Plannen om een PV-systeem te installeren, nu of in de toekomst? Rhepanol is de beste optie. Door de grijze kleur blijft het dakoppervlak koeler dan bij zwarte (epdm) kunststof, waardoor het PV-systeem een beter rendement geeft. Ook hebben Rhepanol daksystemen een ongeëvenaarde waterdichting en worteldoorgroeibestendigheid, waardoor het als veilige basis dient voor groendaken. Zo is het een eenmalige investering voor optimale duurzaamheid en een gezondere leefomgeving.

 • Bestand tegen alle natuuromstandigheden;
 • Ideaal voor het monteren van PV-systemen;
 • Worteldoorgroeibestendig;
 • Regenwater wordt niet chemisch aangetast.
Dakned - Rhepanol Daksystemen - 2
Dakned - Rhepanol Daksystemen - 1
Dakned - Rhepanol Daksystemen - 6

100.000.000 m2 dakbedekking

aan bewezen kwaliteit

Er ligt al meer dan honderdmiljoen vierkante meter aan Rhepanol op daken overal ter wereld. Iedere vierkante centimeter daarvan bewijst de ongeëvenaarde duurzaamheid. Aanbrengen gebeurt veilig en zonder gebruik van open vuur, en is daarmee volledig conform de NEN 6050.

De buitengewone bitumenbestendigheid van Rhepanol hfk daksystemen maakt het uiterst geschikt voor renovaties. Met de waterdichting van Rhepanol hfk daksystemen gaan (groen)daken na renovatie voor lange tijd mee. Daarmee is het dak voorbereid, wat de wensen in de toekomst ook zijn. Want ook over tien of twintig jaar is een groendak, dakterras of PV-systeem nog steeds gemakkelijk te installeren. Met de hoogstaande kwaliteit van Rhepanol dakystemen zit je goed voor de toekomst. Ook met het veranderende klimaat is een dak met Rhepanol volledig future-proof. Niets is zeker, behalve de daksystemen van Rhepanol.

 • Volledig bitumenbestendig;
 • Veilig en vuurloos toe te passen;
 • Goed geschikt voor renovaties, ook van (groen)daken;
 • Premium en future-proof daksystemen.