Correct en
waterdicht
solderen? 

Volg bij ons een soldeeropleiding

maximaal 14 personen

Correcte en waterdichte soldering op het dak vergt het naleven van bepaalde richtlijnen. Samen met Defrancq en VM Building Solutions gaan we jullie deze bijbrengen. Op maandag 30 oktober (Den Bosch) en donderdag 2 november (Rotterdam) vinden twee soldeercursussen plaats. Deze duren beiden van 08:30 tot 12:30 en worden gegeven door soldeerexpert Fons Koning.

Eerst zal een presentatie plaatsvinden over VMZINC®, de productie van zink, verschillende kleuren en dak- en gevelsystemen, zinkprojecten en nog veel meer. Vervolgens kunnen jullie zelf aan de slag onder deskundige leiding. De nadruk van deze soldeercursus ligt op de praktijk, er kan dus veel geoefend worden!

De volgende onderwerpen zullen aan bod komen:

  • Wat is een goede soldeernaad

  • Hoe is een felsbaan ontstaan

  • Verschillende dak- en gevelsystemen

  • Zelf een soldeernaad maken* (mits er genoeg tijd is)

  • Ondersteuning tijdens het solderen

*Je dient zelf soldeergereedschap mee te nemen, maar wij hebben wel al de lunch voor je geregeld! De cursussen vinden zoals gezegd plaats in Den Bosch (Ketelaarskampweg 8, 5222 AL) en Rotterdam (Kiotoweg 407, 3047 BG).

Inschrijven kan eenvoudig door op de onderstaande knop te drukken. Laat weten met hoeveel personen en op welke dag/vestiging je langskomt. Wacht niet te lang, want het aantal plaatsen is beperkt!