De voetbalpoule van dakdekkend Nederland
Scoren op het wk?
Voorspel & win!

Ben jij een meestervoorspeller?

Doe gratis mee en win mooie prijzen!

Op zondag 20 november start het wereldkampioenschap voetbal. Ben jij een relatie van Dakned B.V. en weet jij alles van voetbal? Of juist niet, maar ben je een baas als het gaat om voorspellen? Doe dan gratis mee aan de Dakned WK voetbalpoule. Dé voetbalpoule voor dakdekkend Nederland! Strijd tegen anderen uit de branche en win mooie prijzen!

Systeem
Binnen het platform van 'Koning Sport' hebben we met Dakned B.V. een unieke poule opgezet voor iedereen die daar aan mee wil doen. Via deze link, of de button op deze pagina kun je jezelf eenvoudig aanmelden voor de WK Poule. Hier kun jij jouw voorspellingen doen via de telefoon, een app of via de computer. Je bent dus niet verplicht om iets te downloaden.

Naast uitslagen worden er ook vragen toegevoegd zoals 'scoort Memphis Depay?'. Met jouw antwoorden en voorspellingen kun je punten scoren en de allerbeste voorspeller worden van dit WK!

De WK Poule bestaat uit onderstaande rondes:
• Bonusronde voor start WK (opent 11 november) 
• Groepsfase (3 speelrondes)
• Knock-out fase (4 speelrondes)

Klassementen
Elke ronde is er een ronde-winnaar. Bij gelijke stand in een ronde wordt de persoon die het snelst heeft ingevuld tot winnaar “gekroond” en deze op plek 1 weergegeven in het ronde klassement. De totale optelsom van ronde scores vormen het algemeen klassement.

Mailcontact
Per ronde ontvang je een uitnodiging voor het doorgeven van voorspellingen, krijg je een reminder wanneer je het vergeten bent om het in te vullen en worden de scores bekendgemaakt.

Poulebeheer
Je hoeft enkel jouw voorspellingen in te vullen. De scores worden gewoon berekend door het systeem.

Voorspellen maar
Waar wacht je nog op? Doe mee met dé voetbalpoule van dakdekkend Nederland! Meld je aan door op de onderstaande knop te drukken.

Disclaimer
De voetbalpoule is uitsluitend voor relaties van Dakned B.V.